U SKLOPU OBILJEŽAVANJA DANA GRADA

FOTO/VIDEO Fantastičan odaziv Koprivničanaca, klapska Večer s prijateljima napunila dvoranu Doma mladih

20:35h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Večeras je održana prva po redu “Večer s prijateljima”, koncert u organizaciji ženske klape Viva iz Koprivnice, a s obzirom na odaziv građana vjerujemo da će dok se dojmovi slegnu cure odmah krenuti u organizaciju koncerta za narednu godinu.

Uz klapu Viva, nastupili su i naši domaći dečki iz klape Koprivnica, a u goste su u naš grad došle i dvije muške klape iz Zagreba, radi se o Sageni i klapi Lugarin. Publiku su oduševili i klapašice iz Daruvara, klapa Stentoria, a posebnu atmosferu su priredila i dva ženska vokalna sastava, Stridonne iz Štrigove i Allegre iz Varaždina.

Možemo biti ponosni na činjenicu da imamo ovakvu kvalitetnu žensku klapu u našoj županiji i da su večeras dokazale da i Podravina voli klapsku pjesmu.

Ako je slučajno nekome promaknulo, podsjećamo, ženska klapa Viva osnovana je 2013. godine i otad marljivo radi na svom zvuku. Vivice su dosad sudjelovale na mnogobrojnim seminarima kao što je poznati daruvarski seminar ženskog klapskog pjevanja “Da klapa”, a nastupile su na manifestacijama diljem Podravine i Prigorja i šire. Time uspješno prkose stereotipu da samo Dalmatinci mogu pjevati klapske pjesme.

Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Klapa Viva

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 16. November 2019

čitam...
Loading...