Nova ponuda na tržnici

FOTO/VIDEO Fini proizvodi s koprivničkog placa postaju još finiji ‘smuteki’, sendviči, salate i doručci! Otvoren je Smutek – domaći kutek

11:17h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ponuda koprivničke Gradske tržnice proširena je za Smutek – domaći kutek.

Radi se o mjestu gdje se može zdravo i fino jesti, s naglaskom na hranu pripremljenu od domaćih, niskokaloričnih sastojaka kakvih je koprivnički plac već prepun. U ponudi će biti sendviči, salate od prosa, heljde i ječma, bogati doručci i, naravno, razni zdravi smoothieji.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Ovo je dodatna ponuda našeg placa, u organizaciji koprivničkog Komunalca, mali bistro u kojemu će se moći jesti ukusna domaća jela napravljena od domaćih, podravskih namirnica s placa. Prvotna ideja je bila da možete uzeti smoothie kada idete na plac od namirnica koje možete kupiti na njemu, ali s obzirom na to da smo pravi Podravci, odlučili smo proširiti ponudu sirom i vrhnjem, kobasicama, špekom… Tako promoviramo lokalne proizvođače, promoviramo ponudu tržnice, ali i nudimo nešto novo građanima Koprivnice – vjeruje dogradonačelnica Ksenija Ostriž.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Članica uprave Komunalca Dubravka Horvat istaknula je da je Smutek spoj zajedničkog rada ljudi iz Komunalca, s tržnice i Grada.

– Timskim radom možemo napraviti nešto što je urbano, tradicionalno i lijepo. Prioritet je bio da izađemo s proizvodima naše tržnice s dodanom vrijednošću. Recepti će biti sezonski, u skladu s proizvodima na tržnici. U sendvičima, kašama, ‘smutićima’ imamo proizvode više od 15 naših zakupaca na tržnici. Sve što smo napravili je s namjerom da unaprijedimo prodaju na tržnici, a znamo da u ubrzanom tempu života nemamo svi vremena kuhati hajdinsku kašu ili miksati smoothieje – rekla je Dubravka Horvat.

Smutek se nalazi tik uz ulaz na koprivničku Gradsku tržnicu. Pogledajte kako je bilo na otvorenju!

Otvoren je Smutek – domaći kutek!

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 24. Juli 2020

čitam...