Susjed o ubojstvu

FOTO/VIDEO Franjo Rac: Ta žena nije normalna, ona je monstrum, svi smo u šoku. Ovakve stvari se u Goli ne događaju

Policijski očevid nedavno je završio te će pokazati više detalja o ovom strašnom događaju koji je zavio Podravinu u crno.

22:11h
0
Foto: Ivan Brkić

Dejana Slivara, oca troje maloljetne djece, nožem je ubila 27-godišnja Slađana, njegova partnerica, u krvavoj večeri u Goli.

Što se dogodilo oko 17.40 u Ulici Pavleka Miškine, i u kakvom su odnosu bili Slađana i Dejan Slivar, iz svoga nam je kuta ispričao susjed Franjo Rac.

– Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno – prisjetio se on.

Naglasio je da je ovo još jedna tragedija za obitelj Slivar, jer su djeca sada bez oba roditelja.

– Ona je bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa – rekao je Franjo Rac.

Kao što je rekao, na njega nije ostavila dojam stabilne i prilagođene osobe, a današnji događaj ide tome u prilog.

–  Uvijek je bila šutljiva, nije puno komentirala, nije se puno družila. Vjerojatno su se i svađali, iako u zadnje vrijeme nije bila tu. Nije normalna osoba, to je sigurno, da je normalna ne bi do ovoga došlo. Ona je psihički bolesnik, teški monstrum – potresen je Franjo Rac.

Policijski očevid nedavno je završio te će pokazati više detalja o ovom strašnom događaju koji je zavio Podravinu u crno.

Izvještavaju: Kristina Kos, Ivan Brkić, Dina Ivačić, Sanjin Bojić

Susjed o ubojstvu, ovakvu tragediju Gola ne pamti.

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 15. Februar 2018

 

čitam...