POSJET KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

[FOTO/VIDEO] HDZ-ovi kandidati sa Sobotom i Jandrokovićem na čelu obišli Stari grad te upoznali povijest Grada Picoka

Program obilaska Podravine zaključit će odlaskom u Kloštar Podravski i Kozarevac gdje će posjetiti novoizgrađenu Siranu Imbrišić.

13:37h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Kandidati na listi HDZ-a u II. izbornoj jedinici danas su u posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji. Nakon što su obišli Koprivnicu i njezinu Gradsku tržnicu, nositelj liste Gordan Jandroković, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednik županijskog HDZ-a Darko Sobota, kandidatkinja za Hrvatski sabor Sonja Celiščak, Gordan Grlić Radman, zatim Verica Rupčić kao predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski, Miroslav Tuđman, Franciska Palić i ostali članovi stranke uputili su se u Đurđevac, u Restoran Stari grad, gdje ih je dočekao predsjednik đurđevačkog Gradskog odbora HDZ-a Rajko Gašparić.

– Dobro nam došli u Grad Picoka – poručio je Gašparić.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Gašparić je iskoristio priliku te istaknuo projekt obnove Staroga grada u kojemu su održane brojne izložbe, od Marca Chagalla, preko Salvadora Dalija do Ivana Lackovića Croate. Ujedno su, nakon druženja, posjetili Interpretacijski centar Picokijade u kojemu im je Gašparić iznio priču o borbi s turskom vojskom.

– Moramo povećati kvotu HDZ-a u izvršnoj vlasti. Imamo iskustvo, budimo borbeni – poručio je Jandroković.

Program obilaska Podravine zaključit će odlaskom u Kloštar Podravski i Kozarevac gdje će posjetiti novoizgrađenu Siranu Imbrišić. Podsjetimo, Darko Sobota nalazi se na sedmome mjestu HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici, dok je Sonja Celiščak 12.

Darko Sobota i Gordan Jandroković stigli u Đurđevac zajedno s ostalim HDZ-ovim kandidatima

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 22. Juni 2020

Sobota i Jandroković u Interpretacijskom centru Picokijade

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 22. Juni 2020

čitam...