pothvat

FOTO/VIDEO Horvat i Mirković skočili iz aviona i u zraku pojeli zdravi sendvič, otkrili koji je dio bio najgori

Odrekli su se i slatkog i pive, ugljikohidrata, a danas će se počastiti jednom ''XXL pizzom'', rekli su gotovo u isti glas. Obojica su puno naučili kroz treninge i obojica također planiraju nastaviti voditi brigu oko prehrane i treninga. 

15:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Krenuli su avionom iz Čakovca, skočili s 3500 metara iznad bazena Cerine i sletjeli točno u označeno i predviđeno mjesto. Tim više, Bojan Horvat i Miroslav Mirković uspjeli su u zraku pojesti zdravi sendvič koji su im pripremili u Robin trgovinama.


Pobijedili su kilograme i u 30 dana smršavili više od 10 kilograma, ponajviše zahvaljujući Luki Stanišiću iz Bazena Cerine koji ih je cijelo vrijeme usmjeravao. Naime, morali su smršaviti ispod 100 kilograma. Na tlu su ih čekali mnogi, od zaposlenika bazena Cerine do gradonačelnika Jakšića i Robina Šafara. Svima je bilo jako drago kad su dotakli tlo u jednom komadu, baš kako su i planirali.

Prvi dojam dečkima je bio kako je avion malen, uzak.

– Kad skočiš, uopće nemaš dojam kolika je brzina. Na kilometar i pol je najgori osjećaj, kad te potegne padobran – rekao je Mirković, dok je Horvatu najgori osjećaj bio sam skok iz aviona. Sendvič su uspjeli pojesti, no ne do kraja, kaže Horvat kako je prefin pa ga nisu htjeli ‘smazati u jednom zalogaju’.

– 45 dana mršavljenja bilo je poprilično izazovno jer mi smo malo ovako nedisciplinirani što se tiče prehrane i svega. Tim ljudi na Cerinama koji je bio iza nas su stvarno profesionalci, odradili su sjajan posao, tu prvenstveno mislim na Luku Stanišića koji nas je stalno upozoravao, slao nam poruke i brinuo da ne jedemo i slično – otkrio je Horvat.

Odrekli su se i slatkog i pive, ugljikohidrata, a danas će se počastiti jednom ”XXL pizzom”, rekli su gotovo u isti glas. Obojica su puno naučili kroz treninge i obojica također planiraju nastaviti voditi brigu oko prehrane i treninga. Velike zasluge za uspješan skok i doskok idu timu Tandemi experti iz Čakovca koji su koordinirali cijelom akcijom.

Ukoliko se i vi žeite pobrinuti za svoje tijelo, smršaviti ili povećati mišiće, javite se na Cerine.

Padobranci Cerine Fit Izazova slijeću na bazene!

Gepostet von Epodravina.hr am Donnerstag, 16. Juli 2020

Izjave padobranaca Cerine Fit Izazova dok su još vrući!

Gepostet von Epodravina.hr am Donnerstag, 16. Juli 2020

čitam...