Kaos na rubu županije

FOTO/VIDEO Kamion prolio gorivo i rasuo pivo, cesta zatvorena u akciji izvlačenja koja je trajala sat i pol

Na mjesto događaja izašli su djelatnici nadležni za održavanje prometnice te vatrogasci lokalnog dobrovoljnog društva koji su sanirali područje istjecanja goriva.

12:50h
0

Poznato je kako je točno kamion jučer sletio s ceste između Legrada i Donje Dubrave i prevrnuo se na bok.

Kako javlja policija, malo poslije 12 sati 45-godišnji vozač teretnog automobila s pridodanim priključnim vozilom, varaždinskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je izlaskom iz blagog zavoja u potpunosti sišao izvan kolnika, gdje je potom prednjim dijelom teretnog automobila udario u tzv. smjerokazni stupić i prometni znak. Nakon toga došlo je do prevrtanja na bok teretnog automobila i priključnog vozila te ispadanja tereta. Ujedno, iz spremnika teretnog automobila iscurilo je pedesetak litara goriva, javlja međimurska policija, a prenosi eMedjimurja.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici nadležni za održavanje prometnice te vatrogasci lokalnog dobrovoljnog društva koji su sanirali područje istjecanja goriva. Zbog počinjanja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 45-godišnji vozač novčano je kažnjen.

Kamion su izvlačili tek od 19.35, a cesta je bila zatvorena sat i pol zbog toga.

Kamion se prevrnuo u jarak, vatrogasci i policija na terenu. Više na —> https://epodravina.hr/foto-video-vatrogasci-upravo-izvlace-kamion-koji-je-sletio-s-ceste-i-izgubio-bacve-pune-piva/

Gepostet von Epodravina.hr am Dienstag, 16. Juni 2020

čitam...