Nevrijeme

[FOTO/VIDEO] KAOS Vjetar dizao krovove, rušio stabla i bajtu na Šoderici, a letio je i trampolin nasred polja (!)

Prema prognozama, sutra bi se vrijeme trebalo smiriti, a dotad budite na oprezu.

16:00h
0

Udari olujnog vjetra u našem su kraju danas radili velike probleme, a nereda je bilo po cijeloj županiiji.

U Ulici Josipa Juraja Strossmayera u Koprivnici vjetar je srušio stablo na cestu, a vatrogasci su morali intervenirati i motornom pilom ispiliti deblo kako bi ga maknuli.

Njihovi kolege iz Đelekovca imali su sličnog posla malo prije ulaska u njihovo mjesto, također su raščistili cestu od palih grana i stabla kako bi bila prohodna.

Vjetar je također nosio i krovove, dio je odletio sa zgrade Podravkinog transporta, s hale Bauwerk Boena u Đurđevcu, padali su crijepovi, a srušila se i jedna “bajta” na Staroj Šoderici. Možda i najčudniji prizor bio je trampolin nasred polja u Drnju, koji je očito nekome odletio iz dvorišta.

– Obavještavamo građane da su uslijed jakih udara vjetra tokom današnjeg dana na području grada Đurđevca, prigradskih naselja i vinogradarskih predjela nastale velike štete i oštećenja na imovini te komunalnoj infrastrukturi. Zbog toga molimo da obratite pažnju i usporeno prometujete jer se na cestama još uvijek mogu nalaziti otpale grane sa drveća. Građani u Grad Đurđevac prijavljuju nastala oštećenja koja će se sanirati prema redoslijedu zaprimanja prijava, a komunalne službe su stalno na terenu i nastoje što prije riješiti i sanirati  nastalu štetu na komunalnoj infrastrukturi. Molimo sve građane za oprez prilikom kretanja, te strpljenje zbog radova – javili su iz Grada Đurđevca.

Prema prognozama, sutra bi se vrijeme trebalo smiriti, a dotad budite na oprezu.

Srušilo se drvo na strossmayerovom, vatrogasci na terenu, više na —>https://epodravina.hr/jak-vjetar-u-strossmayerovoj-srusio-drvo-nasred-ceste-vatrogasci-na-terenu/

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 10. Februar 2020

Problemi zbog vjetra na Đelekovečkoj

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 10. Februar 2020

čitam...