NASTAVLJA SE BORBA ZA GLASOVE

FOTO/VIDEO Kolinda Grabar Kitarović na Zrinskom trgu: Za mene je Koprivnica primjer kako možemo i moramo krenuti dalje, razvoj je potreban

Poljoprivreda i prerađivačka industrija Podravka dvije su komponente na kojima i dalje treba raditi i razvijati ih.

19:49h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Predsjednička utrka u punom je jeku, a kandidati ovoga tjedna obilaze i Koprivničko-križevačku županiju. Jučer je Koprivnicu posjetio predsjednički kandidat Miroslav Škoro, a danas je Koprivnicu posjetila kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Posjet županiji Grabar Kitarović započela je danas u Virju gdje je održala radni sastanak s čelnicima Općine s načelnikom Mirkom Perokom i suradnicima te županom Darkom Korenom.

U 18.30 sati stigla je u Koprivnicu na Zrinski trg kako bi se družila s građanima. Osim velikog broja ljudi domaćini su bili i župan Darko Koren, dožupani Darko Sobota i Ratimir Ljubić i predsjednik koprivničkog HDZ-a Goran Kovačić.

– Za mene je Koprivnica primjer kako možemo i moramo krenuti dalje. Poljoprivreda i prerađivačka industrija Podravka dvije su komponente na kojima i dalje treba raditi i razvijati ih. Podravkini proizvodi putuju sa mnom po cijelom svijetu i stvarno vidim potencijal Podravke da još više prošire svoje kapacitete – rekla je Kolinda Grabar Kitarović, te da će se i dalje zalagati za prometno povezivanje, kako kaže, s ostatkom Hrvatske za koje se oduvijek i zalagala.

Nakon Koprivnice, aktualna predsjednica krenula je prema građanima na Strossmayerovom trgu u Križevcima, a nakon toga i na Skup u dvorani Hrvatskog doma u Križevcima.

Podsjetimo, u četvrtak u Koprivnicu stiže SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji će od 18 sati biti na skupu u Domu mladih.

Kolinda Grabar Kitarović stigla u Koprivnicu

Gepostet von Epodravina.hr am Dienstag, 3. Dezember 2019

čitam...