BOGAT PROGRAM

FOTO/VIDEO Kozarevčani proslavili Rokovo uz likovnu koloniju

Cjelodnevni animator posjetitelja bio je legendarni Vid Balog, dok su se za dobru zabavu pobrinuli dečki iz Kameleon banda.

13:56h
0
Foto: Branko Novosel

Turistička zajednica područja Dravski peski i udruge s područja Kozarevca, a pod pokroviteljstvom Općine Kloštar Podravski, ove nedjelje organizirali su Rokovo u Kozarevcu 2020.


Popodnevni dio programa započeo je likovnom kolonijom na OPG-u Picek Zdravko. Sudjelovali su umjetnici iz udruge Kloštranska paleta. Nastalo je niz lijepi slika ulja na platnu i akvarela.

U isto vrijeme počelo je natjecanje u kuhanju gulaša u kojem se natjecalo 17 ekipa. Odigrana je i nogometna utakmica između domaćina NK Bušpana i veterana NK Mladost Kloštar Podravski. Rezultat je bio 2-0 za veterane. Cjelodnevni animator posjetitelja bio je legendarni Vid Balog, dok su se za dobru zabavu pobrinuli dečki iz Kameleon banda.

U 20 sati bilo je proglašenje najboljih ekipa u kuhanju gulaša. Prvo mjesto osvojila je Pčelarska udruga Bagrem, drugo mjesto DVD Kozarevac, dok je treće mjesto osvojila Lovačka udruga Srndać.

Manifestaciji je nazočio i načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović te pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev.

čitam...