koncerti

FOTO/VIDEO Ljeto na Zrinskom otvara Massimo, a zatvara Opća opasnost, evo što nas još čeka!

Popularan pjevač nastupit će u petak, 12. srpnja u 21 sat na Zrinskom trgu u Koprivnici.

11:11h
0
Koncert Opća opasnost
Foto: Ivan Brkić

Kao i svake godine Ljeto na Zrinskom zabavljat će nas i u Koprivnicu dovesti dobro raspoloženje.

Veliki Massimo svojim će vječnim hitovima otvoriti još jednu divnu, zabavnu i sadržajnu manifestaciju, a Ljeto će zatvoriti i nezaboravna Opća opasnost. Među ostalima, doći će i Klapa Viva i Klapa Koprivnica, Marko Košutić, Zdenka Kovačićek te, primjerice, Ivana Kindl. Massimo na pozornicu staje ovoga petka, 12. srpnja, dok Opća opasnost nastupa 17. kolovoza. Oba koncerta počinju u 21 sat.

– Velika čast mi je najaviti 4. Ljeto na Zrinskom koje se pokazalo kao pun pogodak i sadržaj koji građanima i posjetiteljima puno znači. Svi programi imaju lijepu posjećenost. Zahvalio bih svim sponzorima i partnerima Ljeta na Zrinskom – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ljeto na Zrinskom donosi još i brojne druge sadržaje, pri čemu je Jakšić istaknuo kako će 5. kolovoza povodom Dana domovinske zahvalnosti nastupiti Puhački orkestar grada Koprivnice.

Mišel Jakšić // Foto: Marko Dedić

– Svi glazbeni programi te drugi sadržaji dat će velik doprinos da i ovo nikad bogatije i sadržajnije Ljeto na Zrinskom uspije. Pozivam sve da se priključe – zaključio je Jakšić.

Dio programa predstavila je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, kazavši kako će Kino pod zvijezdama, utorkom i četvrtkom od 21 sat, donijeti poznate animirane, ali i glazbene filmove koji su punili dvorane. Tu su i sportsko-rekreativni sadržaji, kreativni kutak za djecu, klaunske radionice te priredbe za mališane i vrtićarce, ali i relax zona.

– Iznimno mi je zadovoljstvo što je Komunalac još jednom dio Ljeta na Zrinskom. Nadam

Nataša Tetec // Foto: Marko Dedić

se kako će zadovoljiti potrebe svih građana i posjetitelja – kazala je N. Tetec.

Direktorica korporativnog marketinga i komunikacija Podravke Marinka Akrap zahvalna je, s druge strane, gradu Koprivnici što uopće imaju priliku sudjelovati u ovakvome projektu.

– Kao Podravka svjesni smo potrebne organizacije, logistike i financija. U usporedbi s drugima gradovima, Koprivnica je otišla dosta daleko. Možemo biti ponosni na naš grad. Bilo bi nezamislivo da sve to bude bez grickalica, Lina i drugih sadržaja koje

Marinka Akrap // Foto: Marko Dedić

ćemo predstaviti. Pozivam sve da se zajedno proveselimo – izjavila je M. Akrap.

Tvrtka Carlsberg osvježit će građane svojim pićima, među kojima će biti i neka potpuno nova.

Cijeli program Ljeta na Zrinskom škicnite ovdje.

Najava Ljeta na Zrinskom.

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 8. Juli 2019

Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić

čitam...