Crazy i happy

FOTO/VIDEO Ludbreška biciklijada okupila je brojne bicikliste, a sudionici su uživali i u vožnji kalničkim gorjem

Cilj izazovnije trase dužine 105 kilometara, tzv. crazy rute, bio je obići zadane kontrolne točke u određenim vremenskim limitima.

19:06h
0

U sklopu Dana cikloturizma koji je ove godine stigao u Ludbreg, danas su se održale i dvije biciklijade. U sklopu tzv. biciklijade na kvadrat biciklisti su mogli birati između dviju ruta, crazy i happy.


Start happy rute, odnosno tradicionalne 33. Ludbreške biciklijade, počeo je u 16 sati na Trgu Svetog Trojstva. Biciklisti su vozili poznatom trasom dužine 12-ak kilometara: Centar svijeta – Globočec – Čukovec – Sveti Petar – Apatija – Slokovec – Sigetec – Selnik – Ludbreg – Centar svijeta.

Po dolasku na cilj izvlačile su se nagrade, a podijelio se i grah.

Cilj izazovnije trase dužine 105 kilometara, tzv. crazy rute, bio je obići zadane kontrolne točke u određenim vremenskim limitima.

Ruta se iz Centra svijeta kretala prema strmom usponu na planinarski dom Kalnik, zatim prema sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te nakon više od 100 kilometara prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika biciklisti su se vratili u Ludbreg.

Organizatori biciklijade su Grad Ludbreg, Turistička zajednica grada Ludbrega i Udruga BSV.

Ludbreška biciklijada

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 19. September 2020

čitam...