- Oglas -

Riječ je o etno pjesmi koju je na kajkavskom otpjevao Mario Mustač iz Mustač benda, ovaj put u pratnji tamburaškog sastava “TS Odabrani”.

Pjesma je ovih dana oblikovana u glazbeni video spot. Autor nam kroz pjesmu dočarava vrijednost naše rijeke Drave, kakva je bila nekad i kakva je sad. Gdje sam se narodil, tam bum i hmrl. Spot je snimljen uglavnom na Međimurskom području, na starom koritu rijeke Drave pokraj Svete Marije. Vrlo moćan kontrast između divlje prirode, ali i onaj destruktivni sa porušenim vrbama i mrtvom Dravom kraj Preloga, daje gledateljima jasnu sliku koliko je još malo prirode ostalo očuvano, a tu nam je na dohvat ruke.

Glazbu je radio Mario Mustač, a tekst Mario Mustač i Miljenko Horvat – Maljić snimanu u “Studio M”  u D. Kraljevcu.

- Oglas -

Glumci koji se pojavljuju u spotu su Vlado Kovač, Dejan Novak, Miljenko Ivaci, Robert Markovčić Moko, Rajko Plevnjak, Dubravka Varga, Tea Piljak, Dijana Bartolić i Iva Bartolić.
Spot je sniman na tokovima stare Drave kod Sv. Marije i Preloga. Iza kamere bili su Damjan Kolarek i Goran Šafarek, a za montažu i obradu zaslužan je Damjan Kolarek. Tehničku podršku čini www.safarek.com dok je scenarij radio Damjan Kolarek, a za  koreografiju je brinuo Robert Markovčić Moko.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).