na glavnim trgovima

FOTO/VIDEO Maturanti triju gradova otplesali tradicionalne plesove i rekli zbogom srednjoj školi

Tradicionalni plesovi svečani su način oproštaja maturanata od srednjoškolskih klupa, dok su oni neslužbeni načini zaisgurno njima puno draži.

14:30h
0

U Križevcima se pleše križevačka četvorka, dok se u Koprivnici i Đurđevcu pleše salonsko kolo. Tradicionalni plesovi svečani su način oproštaja maturanata od srednjoškolskih klupa, dok su oni neslužbeni načini zaisgurno njima puno draži. Ipak, za svoje profesore i obitelj okupili su se na gradskim trgovima i otplesali svoje.

Na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu maturante je srdačno pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči poželjevši im sve najbolje u nastavku školovanja, odnosno života i poručio im da nikad ne zaborave odakle su.

U dvorani Srednje škole Koprivnica, koprivnički maturanti oprostili su se salonskim kolom od svojih školskih klupa.

– Vrijeme tako brzo prolazi da mi se čini kao da smo ovo kolo plesali pred mjesec dana, a ne pred godinu dana. Još jedna generacija naših maturanata, njih 1045 ove godine, izlazi iz sustava i traži svoj životni put na razne načine. Imaju našu podršku kakav god put odabrali. Čestitam što su dogurali do ove faze – rekao je župan Koren.

Jedna od najboljih gimnazija u Republici Hrvatskoj također se oprostila od svojih maturanata, a ravnatelj Robotić poručio im je da očekuju vrhunske rezultate od njih na državnoj maturi.

U ime suorganizatora, Grada Koprivnice, maturante je bodrio gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Čestitam maturantima na cjelokupnom srednjoškolskom putu, želim im da nađu posao ili upišu željene fakultete te da ostanu u našoj Koprivnici. Izuzetno sam ponosan na to da je Norijada i ovaj put prošla bez ikakvih incidenata. Pokazali su da se s punim pravom ponosimo s njima – rekao je Jakšić.

Križevački maturanti zaista su veličanstveno ušetali u centar grada praćeni vlastitim zvižducima i veselim licima. Dočekani su od strane njihovih razrednika i gradonačelnika grada Marija Rajna. Predstavnici razreda kratkim govorom oprostili su se od profesora, razrednika, školskih klupa i srednjoškolskih dana.

Bilo je i suza, ali prije svega najviše radosti i veselja. Razrednici su za maturante imali samo riječi hvale, a gradonačelnik Rajn poručio im je da su Križevci uvijek tu za njih. Maturanti su otplesali i Križevačku četvorku, a svi prisutni ispratili su ih na još jednu feštu gdje će tulumariti dugo u noć i stvoriti nove uspomene.

KOPRIVNIČKI MATURANTI

[VIDEO] Umorni, ali veseli maturanti plesom su se pozdravili sa srednjoškolskim obrazovanjem :)Više pogledajte na https://epodravina.hr/foto-video-maturanti-triju-gradova-otplesali-tradicionalne-plesove-i-rekli-zbogom-srednjoj-skoli/#maturanti #kckzž #veselje #salonskokolo #ples

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 22. Mai 2019

Koprivnički maturanti plešu salonsko kolo😃

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 22. Mai 2019

 

ĐURĐEVAČKI MATURANTI

Đurđevački maturanti plešu salonsko kolo! 😁😜

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 22. Mai 2019

KRIŽEVAČKI MATURANTI

Maturanti plešu Križevačku četvorku 😍😍

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 22. Mai 2019

 

 

čitam...
Loading...