Marks očni i slušni centar Koprivnica
Foto: Mario Kos
Marks očni i slušni centar Koprivnica
Braća Markušić // Foto: Mario Kos

Velika svečanost s brojnim uzvanicima, odvila se danas u Martinovki u Koprivnici, a razlog je bilo otvorenje modernog i inovativnog očnog i slušnog centra Marks, u vlasništvu obitelji Markušić.

Besplatna kontrola vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima, samo su neke od vrhunskih usluga koje nude u svom suvremenom prostoru.

U ponudi je i izrada i prodaja dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

Otvorenju su uz ostale goste nazočili i Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, svima poznat kao član Nacionalnog stožera, Tomislav Dulibić, državni tajnik Ministarstva zdravstva te predstavnik HZZO-a Tomo Pavić.

Na svečanost je u ime Grada Koprivnice stigla i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, a ispred županije nazočio je dožupan Ratko Ljubić i brojni predstavnici javnih ustanova, liječnici, poduzetnici te obiteljski prijatelji.

Marks očni i slušni centar Koprivnica
Foto: Mario Kos

U predivno uređenom i modernom prostoru možete pronaći veliki izbor okvira vodećih svjetskih brendova, dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala te naočalne leće vodećih svjetskih proizvođača Essilor i Rodenstock.

Specijalizirani smo za progresivne i uredske naočale, a posebna je pogodnost što se uz slušni aparat gratis dobivaju kompletne dioptrijske naočale, a nudimo i besplatne male popravke – rekao je vlasnik i direktor Mario Markušić, inženjer optometrije i slušni akustičar te svima zahvalio na pomoći i podršci, posebno svojoj obitelji, i svim uzvanicima te pozvao buduće klijente da navrate u centar.

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, istaknula je da ju veseli novi poduzetnik u koprivničkoj poduzetničkoj obitelji te da joj je drago što su otvorili sezonu evenata na otvorenom.

Svečano otvorenje očnog i slušnog centra Marks!

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 12. Juni 2020

– Čestitao bih obitelji Markušić što su u ovim vremenima imali hrabrosti otvoriti jednu novu priču, želim im puno uspjeha te pozivam građane da koriste njihove usluge – istaknuo je dožupan Ratimir Ljubić.

Državni tajnik Ministarstva zdravstva Tomislav Dulibić je kazao da ga uz Marija veže poslovna suradnja i prijateljstvo te da mu je drago što je danas ovdje.

– Prenosim vam pozdrave ministra Vilija Beroša koji je bio spriječen doći. Nije lako pokrenuti privatni posao, posebno u zdravstvu, želim vam veliki uspjeh – rekao je on.

Marks očni i slušni centar Koprivnica
Foto: Mario Kos

Krunoslav Capak je pokazao svoju humorističnu stranu te se za početak svog govora našalio kako je čuo da u ovim krajevima ne vole duge govore i kratke kobasice.

– Usred pandemije nije lako pokrenuti posao, ovo je bilo hrabro, a prostor izgleda prekrasno i ja ću vam svakako biti mušterija – napomenuo je on te za kraj natuknuo rečenicu koju smo slušali tijekom epidemije, a to je da su u svakom slučaju sljedećih 14 dana ključni i sve dobro nasmijao te zaradio aplauz.

Marks očni i slušni centar Koprivnica
Foto: Mario Kos

Posebno su mu se svidjele Cure iz centra, znane kao Cice te iako je napomenuo da su mjere još aktualne i da bi se trebali malo razmaknuti, nije izdržao da se s njima ne fotografira.

Navratite u Marks koji se nalazi u Martinovki u prizemlju, na adresi Ivana Generalića 3 ili im se obratite putem maila info@marks.hr ili na broj 091/4500-654

Potražite ih i na web stranici www.marks.hr ili na Facebook stranici Marks-očni i slušni centar.

Kako je bilo na svečanom otvorenje, provjerite u našoj fotogaleriji.

čitam...