HO, HO, HO MERRY CHRISTMAS

FOTO/VIDEO Moto mrazovi razveselili klince i klinceze, vreće prepune slatkiša podijeljene dok si rekao keks

Već tradicionalno, od 2003. godine, Koprivničanke i Koprivničanci su veselo dočekali moto mrazove. I ove godine bajkeri su na svojim motorima na trg došli s vrećama slatkiša.

11:32h
0
Foto: Sanjin Bojić

Kad već ne možemo uživati u bijelom snježnom pokrivaču, pitamo se kakav bi to blagdanski mjesec prosinac bio bez moto mrazova.

Već tradicionalno, od 2003. godine, Koprivničanke i Koprivničanci su veselo dočekali moto mrazove. I ove godine bajkeri su na svojim motorima na trg došli s vrećama slatkiša koje su mališani, uz svoje roditelje, nestrpljivo čekali. Pedesetak moto mrazova tako je stiglo na svoju prvu destinaciju, Zrinski trg. Dječica nisu skrivala veselje, a pokloni su podijeljeni u kratkom roku. Naravno, i mali i veliki su se i ove godine fotografirali s dragim moto mrazovima. Ponovno tradicionalno, djedice bajkeri odvezli su se u Dom za starije i nemoćne.

Podsjetimo, iako je običaj zaista prekrasan, jedan od organizatora, Tomislav Vrbnjak, nada se kako će u budućnosti biti i veći, jer moto mrazovi imaju želju posjetiti veći broj lokacija, no mogućnosti su trenutno takve kakve jesu.

Moto mrazovi na trgu 🎅🤶🎅🤶🎅

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 7. Dezember 2019

čitam...