Picokijada 2020.

FOTO/VIDEO Najfinija domaća jela od piletine na priredbi Picoki po piščoke, najbolje spremile Dobre koke

Natjecanje se održalo u gradskom parku u samom centru grada, za dobru svirku zadužene su bile CiCe, tamburašice, a sudjelovalo je desetak momčadi.

20:02h
0
Foto: Jurica Karan

Natjecanje u spremanju jela od piletine imena Picoki po piščoke održalo se i na ovogodišnjoj Picokijadi. No, nije se samo spremalo, već se i degustiralo. Spomenimo kako su organizatori ovog događaja TZ grada Đurđevca i Udruga A-je-to art Podravina.

Kroz ovu priredbu nastoji se promicati gastronomske vrijednosti grada Đurđevca i đurđevačke Podravine, kao i stvaranje jednog kulinarskog branda s jelima od piletine.

Natjecanje se održalo u gradskom parku u samom centru grada, za dobru svirku zadužene su bile CiCe, tamburašice, a sudjelovalo je desetak momčadi. Čelni ljudi grada, gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, posjetili su priredbu i pružili podršku svim natjecateljima.

Pobjednike su čekale nagrade, za prva tri mjesta dodijeljivali su se zlatni, srebrni i brončani Picok po piščoke, dok su ostali sudionici dobili utješne nagrade – poklon pakete Podravke, generalnog sponzora Picokijade.

Prvo mjesto osvojile su Dobre koke, drugo mjesto pripalo je Timu Gumenjak, a treće mjesto pripalo je Timu Gregur.

[PICOKIJADA] Picoki po piščoke zamirisali po cijelom Đurđevcu

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 26. Juni 2020

[PICOKIJADA] sama završnica natjecanja Picoki po piščoke

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 26. Juni 2020

čitam...