Vjenčanje iz snova

FOTO/VIDEO Naši mladenci Maja i Mario rekli su sudbonosno da na vjenčanju iz najljepših bajki

08:00h
0

Naši predivni mladenci, Maja Matijaš i Mario Mlinarek, koji su na portalu epodravina.hr osvojili vjenčanje iz snova, konačno su dočekali svoj dan i zaista su imali vjenčanje kakvo svaka mladenka sanja od malih nogu.

Osvojili su vas svojom pričom o tome kako su se upoznali i zaljubili, a njihova pozitivna energija na vjenčanju je prštala je na sve strane.

Svadbena svečanost bila je za pamćenje, dok su mladenci prve korake u zajednički život učinili uz pjesmu Take me into your loving arms, Ed Sheerana.

Naravno, kako oboje u KUD-u plešu folklor, što je njihova velika ljubav, nije nedostajalo ni tradicionalnih plesova.

Maja je nakon vjenčanice obukla predivnu dugu svečanu haljinu prožetu cvijećem, a koju je za nju napravila dizajnerica Sanja D, koju možete pronaći na adresi Frankopanska 4 u Koprivnici, a svoj termin rezervirati na broj 098 964 46 23.

Predivna haljina dizajnerice Sanje D

Zahvaljujući Epodravini i tvrtki Gody, Maja i Mario svojim su gostima na svadbenoj svečanosti pružili odličnu zabavu. Puno smijeha i dobrih vibracija izazvalo je fotkanje u Photoboothu (Fotokabini). Gosti su s veseljem birali rekvizite, namještali “face”, a originalne fotografije na čijoj su pozadini mladenci u romantičnoj pozi svima će biti drage uspomene.

Fotokabina je bila prava zabava, a ostale su lijepe uspomene

– Ovo je puno osobnije od zahvalnica, jer svaki gost je dobio fotografiju na kojoj je zajedno s mladencima. Usto plesne pauze bile su popunjene zanimljivim sadržajem. Iskreno hvala predstavnicima tvrtke Gody koji su svojom profesionalnošću i ljubaznim odnosom prema gostima dali dodatnu vrijednost našoj svečanosti – ističu sretni mladenci. Fotokabinu možete rezervirati na broj 0996651491 ili na email info@gody.hr

Predivan buket cvjećarnice Silviana

Predivan svadbeni buket po vlastitom izboru Maja je dobila je od Cvjećarnice Silviana na adresi Ivana Česmičkog 28 Koprivnica, a koju možete dobiti na mobitel 098/9833561.

Torta za Majin rođendan pekrastva Šarić

Kako je Maji bio i rođendan u Pekarstvu Šarić su joj ispekli rođendansku tortu. Ako i vama zatrebaju slastice, nalaze se na adresi Ivana Zakmardija Dijankovečkog 16 u Križevcima, a možete ih dobiti na broj telefona 048/682 311.

Za neizostavan detalj, nokte, pobrinuo se Salon za uljepšavanje MARbella, u ulici Tarašice 19 u Koprivnici. Zovite ih na 091 894 5287.

Kako su se mladenci i njihovi gosti proveli na ovom posebnom vjenčanju, pogledajte u videu i fotogaleriji.

FOTO: Foto kutak i Mario Kociper

Naša prva pjesma ❤ Naši prvi koraci kroz zajednički život ❤ Hvala svima koji su bili s nama i uz nas ❤ #gospodinigospođaM

Gepostet von Maja Matijaš Mlinarek am Samstag, 5. Mai 2018