ivan kušek apaš

FOTO/VIDEO Odlični potezi mališana, smijeh i uživancija obilježili Malu Ligu prvaka, Lino poklonima razveselio nogometaše

Na kraju, uživali su i mališani, njihovi roditelji i svi koji su se okupili na stadionu, dok je rezultat bio u drugom planu, baš kako i treba biti u tim godinama.

19:00h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Nogometni klub Slaven Belupo danas je bio domaćin odličnom projektu pod nazivom Mala Liga prvaka, nogometnom turniru na kojem sudjeluje pet momčadi s po dvije ekipe, pišu službene stranice Slaven Belupa.


Osim mladih Slavenaša, danas su na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš igrali i mališani iz ljubljanske Olimpije, Maribora, varaždinskog Lumena i slovenske Bistrice. Dječaci rođeni 2010. godine na jednom terenu i dječaci rođeni 2011. na drugom pokazali su svoje nogometne vještine, a gledatelji su mogli vidjeti puno lijepih pogodaka i poteza.

Valja istaknuti da su sportski dan u Koprivnici obilježili dobar nogomet, smijeh, uživancija i maskota Lino. Naime, sponzor Slaven Belupa Podravka mališanima je osigurao prigodne poklone koje im je dijelio popularni Lino zajedno s prvotimcima Slaven Belupove seniorske momčadi Zvonimirom Šarlijom i Brunom Bogojevićem.

Oduševljeni dječaci su se slikali i igrali s maskotom koja će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Na kraju, uživali su i mališani, njihovi roditelji i svi koji su se okupili na stadionu, dok je rezultat bio u drugom planu, baš kako i treba biti u tim godinama.

 

čitam...