0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBAVLJEN JE OČEVID

FOTO/VIDEO Otkriven uzrok požara koji je doveo do Milanove smrti (74), susjedi: Bio je dobar čovjek
F

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica i DVD-a Novigrad Podravski. Materijalna šteta procijenjena je na, otprilike, 50 tisuća kuna.

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka ujutro je poslala obavijest o velikoj tragediji u Podravini. Podsjetimo, bili smo u Javorovcu kraj Novigrada Podravskog gdje je u požaru život izgubio Milan (74).

Obavljen je očevid te su stigle nove informacije prema kojima je požar izbio između 6 i 8.20 sati. Uzrok su neispravne električne instalacije, pokazala je istraga. Milanovo tijelo prevezeno je na odjel patologije koprivničke Opće bolnice dr. Tomislav Bardek radi obdukcije.

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica i DVD-a Novigrad Podravski. Materijalna šteta procijenjena je na, otprilike, 50 tisuća kuna. Policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Vedran Tkalec
Posljednji se put s ocem čula u 6 sati ujutro

Po našem dolasku, iz kuće nesretnog Podravca još je sukljao dim. Šokirana Milanova kći Tihana kazala nam je kako je Milan, njezin tata, sinoć imao temperaturu pa je uz njega do 23 sata bio unuk, Tihanin sin.

Posljednji put čuli su se u 6 sati, dok se u 7.15 nije javio.

Prvi je ujutro kod Milanove kuće stigao Darko Šimek, suprug Milanove nećakinje.

– Odmah smo vidjeli požar jer su prozori i vrata već bili crni. Razvalio sam prozore, ali nije se moglo unutra zbog buktinje, dima, dozivali smo ga, ali nije se javljao. Istog smo trenutka alarmirali policiju i vatrogasce – kazao nam je.

Nedugo nakon Darka stigla je i sestra.

– Milan je bio dobar čovjek, održavao je sve oko kuće, orao zemlju, velika je ovo tragedija – kazuju susjedi.

Njegova je kuća na kraju sela ostala prazna, a za njim tuguje i mali crni pas, Milanov ljubimac.

Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Foto: Vedran Tkalec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti