Promocija Vegete natur

FOTO/VIDEO Petar Grašo i Podravkini kuhari napravili jelo zbog kojeg ćete zaboraviti na dijetu, pogledajte kako kuha popularni pjevač

Grašo je posebno istaknuo mediteranske okuse i mediteransku kuhinju kao onu uz koju je odrastao, a novi Vegeta natur proizvodi odlično će se uklopiti u njegovu filozofiju kuhanja.

13:56h
0
Foto: Sanjin Bojić

Petar Grašo i Podravkini promotori kulinarstva danas su ispunili kuhinju mirisima koji bude tek, a ni okusi nisu bili ništa lošiji.

U Podravkinom laboratoriju popularni pjevač pridružio se Podravkinoj kulinarskoj ekipi kako bi promovirali suradnju u razvoju Vegeta Natur proizvoda te su tom prigodom pripremili pašticadu s njokima.

– Podravka, kao kompanija koja od hrane stvara doživljaj svojim vrhunskim brandovima i Petar Grašo, koji uz strast prema glazbi njeguje i onu prema kulinarstvu, nastavljaju svoju dugogodišnju suradnju, ovaj puta u stvaranju novih lijepih priča povodom 60 godina Vegete. Ljubav prema hrani, inovativnosti i vrlo visoki standardi kvalitete koji povezuju Petra Grašu i Podravku prava su kombinacija za stvaranje novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima – kažu iz Podravke.

– Surađujući s Grašom u natječaju za 60 godina Vegete gdje je bio član žirija, potvrdili smo i njegovu ljubav prema hrani i otkrivanju novih okusa. Stoga smo odlučili krenuti zajedno u razvoj novih proizvoda kojima ćemo dodatno proširiti ponudu proizvoda pod brendom Vegeta i još jednom pokazati da stvaramo trendove u modernom kulinarstvu –  istaknula je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

– Svojim spoznajama o hrani i kuhinjama diljem svijeta, a posebno njemu omiljenoj mediteranskoj, Petar Grašo bit će nam prava podrška u razvoju novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima. Na taj način Vegeta natur postaje sve snažnija i prisutnija čime donosimo nova uzbuđenja u kuhinje naših potrošača. Sve proizvode razvijamo prema očekivanjima potrošača stvarajući izvrstan okus i na način da su svi sastojci proizvoda njima poznati, to je ono što potrošači očekuju – rekao je Krunoslav Bešvir, direktor Podravkinog Poslovnog programa Kulinarstvo.

Sašenka Vugrinec, direktorica Razvoja Poslovnog programa Kulinarstvo opisala je kako izgleda razvoj takvih proizvoda

– Sve kreće od dobro razrađene ideje, nakon čega slijedi istraživanje trendova i navika potrošača. Nakon što definiramo jelo, miješamo sastojke i izrađujemo prototip proizvoda. Potom ga testiramo u stvarnoj primjeni, prilikom kuhanja. Vrlo često kod razvoja proizvoda uključujemo kulinarske stručnjake i entuzijaste kao što je Petar Grašo te potrošače – rekla je ona.

Grašo je posebno istaknuo mediteranske okuse i mediteransku kuhinju kao onu uz koju je odrastao, a novi Vegeta Natur proizvodi odlično će se uklopiti u njegovu filozofiju kuhanja.

– Koliko uživam u pjesmi, toliko uživam i u hrani, zapravo otkrivanju novih okusa i kulinarskim istraživanjima. Privilegiran sam jer se istovremeno mogu baviti s te svoje dvije velike ljubavi, surađujući s najvećim imenima, u jednoj i drugoj sferi. Drago mi je da s Podravkinim stručnjacima i vrhunskim inovatorima mogu sudjelovati u stvaranju novih Vegeta natur dodataka jelima. Znate, može se živjeti bez glazbe i začina, ali bez njih život je bljutav i bez boje – istaknuo je Petar Grašo.

Podsjetimo, Petar Grašo večeras se seli u sportsku dvoranu Gimnazije Fran Galović, gdje će održati koncert povodom Dana grada.

Petar Grašo kuha s Podravkom

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 9. November 2019

čitam...