0.7 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Noć muzeja

FOTO/VIDEO Peteranec i Hlebine pokazali raskoš svojih umjetnina dostojnih svjetskih galerija
F

Obje galerije danas su otvorene do 22 sata.

Ne propustite

Noć muzeja osvanula je i u Peterancu i Hlebinama. Iako nisu velike gradske galerije, u ovim podravskim selima itekako se imaju čime pohvaliti kada se o kulturi govori.

- Oglas -

Galerija Ivana Sabolića u Peterancu danas je u znaku skorašnje 100. obljetnice rođenja velikog kipara i akademika Ivana Sabolića. Zato su se muzealci odlučili na kombinaciju izložbe i interakcije s lokalnom zajednicom pa je pripremljen program koji uključuje mještane i predsavlja njihov odnos prema Sabolićevu radu.

Foto: Ivan Brkić

Uz ugodno druženje u galeriji tu je i natjecanje u domaćim likerima, koje je bez sumnje podiglo raspoloženje svih koji su se našli u Peterancu.

Foto: Ivan Brkić

Hlebine ne treba posebno predstavljati, njena naiva nadaleko je poznata, a danas je Galerija naivne umjetnosti ugostila brojne posjetitelje nakon šestomjesečne obnove. Predstavljena je nešto manje poznata naiva, ona slovenska, a kroz tri generacije umjetnika prikazana je raskoš iz fundusa Galerije likovnih samorastnikov Trebnje.

- Oglas -

Obje galerije danas su otvorene do 22 sata.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/636436473837336/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/1848244595306305/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

pripazite

[FOTO] UPRAVO Auto na ravnici kod Legrada izletio u polje, stigla i vučna služba

Kako nam je upravo javio čitatelj, nedaleko Legrada, točnije na ravnici u blizini Malog Otoka, maloprije se dogodila prometna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti