Pun šator na Danici

FOTO/VIDEO Ples, pjesma i smijeh ispunili Podravkin šator na tradicionalnom druženju, Marin Pucar: Kad ti jednom Podravka prokola venama, ostaješ Podravkaš do kraja

Svim okupljenima obratio se Marin Pucar, predsjednik uprave Podravke te im izrazio zahvalnost na svemu što su dali tvrtci, te kazao kako ove godine neće pjevati na bini kao što je to uradio prošle.

15:11h
0
podravka

Tradicionalno godišnje druženje Podravkinih umirovljenika i obljetničara Grupe Podravka koji slave 30, 35 i 40 godina radnog staža održano je danas u šatoru ispred tvornice juha i Vegete, na također već tradicionalnom mjestu.

Ovim potezom Podravka je još jednom pokazala kako skrbi za svoje zaposlenike, i sadašnje i bivše. Više od tri tisuće ljudi okupilo se u ogromnom prostoru i podružili se uz ručak i finu kapljicu. Neizostavna je bila i čašica razgovora o lijepim prošlim vremenima.

Svim okupljenima obratio se Marin Pucar, predsjednik uprave Podravke te im izrazio zahvalnost na svemu što su dali tvrtki, te kazao kako ove godine neće pjevati na bini kao što je to uradio prošle.

– Ovakva druženja bivših i sadašnjih Podravkaša nema niti jedna firma ni kompanija, ne samo u Hrvatskoj već u cijelom svijetu. Kad ti jednom Podravka prokola venama, ostaješ Podravkaš do kraja. Vi ste upravo ta slika Podravke koja živi od rođenja pa do groba. Hvala vam što ste stvarali Podravku. Jubilarci su ovdje, a vama bih poručio da idete što kasnije u penziju, ostanite raditi i uživati. Neki bi se i vratili makar na četiri sata, kako je to nekad bilo. Ovo je danas vaš dan, danas se opustite, uživajte, susretnite svoje prijatelje, susretnite stare simpatije, malo ih ovdje na podiju stisnite, zaplešite. Dajte da se danas ovdje opustimo razveselimo, da budemo jedinstveni i posebni, a to je da smo svi Podravkaši. Želim vam svima puno zdravlja, sreće i veselja i da se vidimo dogodine. Podravka nam živi vječno, a fešta umirovljenika zanavek – kazao je Marin Pucar s osmijehom i ponosom.

Nakon riječi predsjednika uprave na podiju se zaplesalo, svirali su Žiga i Bandisti, a za nekoliko minuta isti je postao premalen za sve koji su htjeli uživati u pjesmi. Druženje će trajati cijelog dana, a sigurni smo da svi jedva čekaju sljedeću godinu.

Prava fešta na Podravkinoj zabavi na Danici

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 5. Oktober 2018