iznenađenje za mještane

FOTO/VIDEO Počeo je utovar izvanrednog tereta, mosta dugog 30 metara koji ide u Legrad

09:22h
0
most prijevoz MA
Foto: Mateo Alečković

U ulici Ivana Češmičog u Koprivnici upravo je počeo utovar izvanrednog tereta, koji će se uz policijsku pratnju prevoziti Koprivnicom, preko Đelekovca pa do Legrada.

Riječ je o mostu dugom 30 metara koji će preko kanala kod Halaš Čarde spojiti šetnicu od Donje Dubrave preko Halaš Čarde do Šoderice.

Projekt provodi općina Legrad, a kako nam je otkrio načelnik Ivan Sabolić, riječ je o svojevrsnom iznenađenju za mještane.

Kako doznajemo, riječ o mostu koji je Grad Koprivnica prodavao na javnoj dražbi, a most  je do sada stajao uz cestu u ulici Ivana Česmičkog, u blizini pruge.

Cijena mosta je 2,10 po kilogramu, a ukupna cijena se još ne zna jer je upravo u tijeku vaganje.

Pratnju prijevoza tereta vršit će policijski službenici relacijom: Koprivnica, Ulica Ivana Česmičkog – Đelekovec – Legrad.

S obzirom na to da je izvanredni teret velikih dimenzija te da je kretanje istog usporeno, molimo sve sudionike u prometu za strpljenje te da poštuju upute i naredbe policijskih službenika – apeliraju iz Policije.

Prije početka pratnje, tijekom ukrcaja tereta, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog promet vozila odvija se jednom prometnom trakom uz privremenu regulaciju prometa.