Airsoft susret

FOTO/VIDEO Pogledajte kako na Kampusu izgleda borba bivših pripadnika vojske i policije protiv političkih lidera i šefova korporacija

Stanovnici Europeje već su zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu.

14:30h
0
Airsoft
Foto: Ivan Brkić

Na koprivničkom Kampusu u tijeku je veliki airsoft susret na kojem sudjeluje 130 natjecatelja iz 31 prijavljenog kluba iz cijele zemlje.

Scenarij ide ovako: Godina je 2030. Na prostoru Europeje politički lideri i šefovi velikih koorporacija u svojoj pohlepi za moći i novcem doveli su do nestajanja srednje klase društva te masovnog siromaštva. Više od 70 posto stanovnika Europeje je siromašno i živi u gotovo robovlasničkom sistemu. Jedino tko još ima relativno normalne uvjete života su vojska i policija koja je u službi politike i koorporacija.

Stanovnici Europeje odluče pokušati vratiti ravnotežu i svrgnuti političare i šefove velikih koorporacija s vlasti. Predsjednik Europeje tada mobilizira sve vojne i policijske postrojbe te se priprema na državni udar.

Stanovnici Europeje već su zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu. Političarima i bogatoj eliti ne ide u prilog ni činjenica da je pokret otpora sastavljen od bivših pripadnika vojske i policije…

Prvi ovogodišnji airsoft susret, OP GHETTO III odvija se u organizaciji Airsoft udruge Podravina, danas od 10 do 18.30 sati.

Airsoft susret u Kampusu

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 13. Januar 2018

čitam...