LAUREATI

FOTO/VIDEO Priznanja najboljim sportašima, sportašicama i ekipama županije u protekloj godini dodijeljeni su u Domu mladih

Nakon odabira svečanost je zaključena prigodnim domjenkom.

13:31h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko-križevačke županije 2018. godine održano je danas u koprivničkom Domu mladih.

U 2018. godini najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Šola, iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina. Najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić, iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina.

Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u 2018. proglašena je Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina u sastavu: Ana Tkalčec, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli. 

Veronika Drljačić proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2018. godini, a dolazi iz Atletskog klub Križevci. Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. je Neven Krulić, iz Atletskog kluba Križevci.

Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2018. godini pripalo je Idi Šimunčić, članici Atletskog kluba Križevci. Najuspješniji sportaš u 2018. godini je, pak, Leon Međimurec, iz Športsko-ribolovnog kluba Karas.

– Za mene je ovo velika stvar. Potvrda i nagrada za sve što sam radila, trud i odricanja, tijekom prošle godine – kazala je zadovoljna Ida Šimunčić.

– Jako mi puno znači s obzirom na uloženi trud i novac. Jako veliko priznanje za naš sport i malenu zajednicu. Nadam se kako ću ponoviti rezultate i ponovno se naći ovdje – izjavio je Leon Međimurec.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2018. godini je seniorska ekipa RK Podravke Vegete, dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Brzinci Motociklističkog kluba Križevci.

Najuspješnija ženska perspektivna sportska ekipa u 2018. godini je mlađe juniorska ekipa AK Križevci, dok je najuspješnija muška perspektivna juniorska ekipa Streljačkog kluba Križevci 1252.

Dragutin Palčić iz Atletskog kluba Križevci, proglašen je najuspješnijim trenerom/trenericom u 2018. godini.

Priznanje za zaslužnu sportsku djelatnicu pripalo je Ljiljani Picer.

Priznanja za izuzetna sportska dostignuća u 2018. godini dobili su Borna Lončarić (Boks klub David), Ivan Juričić (Karate klub Đurđevac) i Leon Zelenko (Karting klub Koprivnica).

Cjelokupna dodjela zaključena je prigodnim domjenkom.

Dodjela priznanja najboljim sportašima Koprivničko-križevačke županije

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 27. Februar 2019