križevačko veliko spravišče

FOTO/VIDEO Prosidba na koncertu Željka Bebeka: Na bini sam osjetio neku posebnu auru između njih dvoje, sigurno će biti sretni

Željko Bebek nastupio je u subotu na 11. CMC festivalu u Vodicama, a ispričao je kako je još uvijek pod dojmom te prosidbe. 

12:54h
0
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina

Inače sam ja ta koja sprema iznenađenja, ali njega uopće nisam prokužila. Sve je bilo kao u snu, ispričala Barbara Ehrenberger za 24sata.hr. Na koncertu Željka Bebeka (73) u Križevcima Barbaru je u petak dečko Darijan Bošković zaprosio. Razmišljao je mjesec dana o tome gdje je zaprositi, a da bude posebno.

Budući da su se upoznali u sportskoj dvorani u Križevcima prije osam godina, Darijan se dosjetio zaprositi je na manifestaciji Križevačko veliko spravišče. U petak tokom dana čuo se s pjevačem i dogovorili su detalje.

– Deseta pjesma po redu bit će Ako voliš ovu ženu i mislim da je najbolje da baš na nju dođeš na pozornicu, pa ćemo pozvati Barbaru. Znači pred kraj devete pjesme budi spreman, pa ćemo te najaviti – prepričava nam Darijan razgovor s Bebekom.

Ipak, nije sve išlo tako glatko. Darijanu je plan skoro propao jer se nije mogao odvojiti od Barbare i otići na pozornicu. Cijelo ga je vrijeme ispitivala gdje ide i pratila u stopu. Kad su je napokon pozvali na binu, bila je šokirana.

– Trebala je to biti obična večer i dobar izlazak. Ali sad kad vrtim film, jasno mi je da sam u nekoliko navrata trebala shvatiti da mi nešto sprema – kaže Barbara i nastavlja:

– Popodne sam bila u trenirci i rekao mi je: Hoćeš li se malo srediti večeras?. Sva sreća da jesam – zaključuje.

Obitelji su presretne, a najviše se obradovala Darijanova četverogodišnja nećakinja, koja nije mogla prestati gledati video zaruka.

– Bravo, striko. Svaka ti čast – rekla mu je.

Željko Bebek nastupio je u subotu na 11. CMC festivalu u Vodicama, a ispričao je kako je još uvijek pod dojmom te prosidbe.

– Zaista sjajno, emotivno, dirljivo. Kad sam doživio to da dečko hoće zaprositi curu, a da ona to ne zna… Uspio je on sve to nekako organizirati, mi smo mu na pozornici pomogli. Oni će sigurno biti sjajan par jer sam osjetio na bini neku auru koju njih dvoje imaju – kaže pjevač. Prisjetio se i trenutka kad je svoju Ružicu (40) zaprosio i istaknuo da je to najljepši trenutak u životu svakog para.

– Ružica i ja smo to učinili na gondoli u Veneciji. Tad sam se osjećao najemotivnije, najromantičnije. Svirala je pjesma O sole mio, ja sam joj tada rekao da želim da bude moja. Naravno, dobila je i prsten. Uvijek se toga sjetim i zbog toga uživam kad nazočim tome da netko prosi nekoga. Eto u petak su cura i momak napravili taj divni potez – rekao je.

– Posebno uživam što odnedavno predstavljam na pozornici svoga sina, a njega sva mlađa publika već obožava već. Jako uživam u tome što ga svi vole. Ne samo da je lijep i dobar svirač, nego je i dobar momak – pohvalio je Bebek sina.

Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina