rukometna posla

FOTO/VIDEO Rukometni klub Koprivnica-Noa natjecanje nastavlja u 3. HRL Sjever, trener Stubičar napustio klub

Klub je napustio Igor Stubičar, dugogodišnji trener koji nastavlja rad u RK Podravka Vegeti.

17:00h
0

Rukometni klub Koprivnica-Noa iduće sezone neće se natjecati u 2. HRL Sjever, već će nove pobjede tražiti u 3. HRL Sjever, objavili su na svojim stranicama.

– Nažalost unatoč administrativnim naporima ipak nismo uspjeli opstati u 2.HRL-Sjever te ćemo sljedeće sezone nastupati ponovno u 3.HRL-Sjever. Ispadanje nas nije obeshrabrilo već ponukani iskustvom igranja druge lige svjesni smo kako je malo nedostajalo da opstanemo u ligi. Ovo nam je samo poticaj da ove godine zapnemo kako bi se već sljedeće sezone vratili natrag u drugu ligu gdje smatramo da nam je mjesto. U sljedećoj sezoni suparnici će nam biti sljedeće ekipe: RK KTC-2, MRK Čakovec-2, RK Bjelovar-2, RK Vidovec-2, RK Prelog-2, RK Novska, RK Ivanska, RK Daruvar, RK Nedelišće, RK Garešnica i novi klub RK Varaždin – navode razlog na stranicama kluba.

PROMJENE I U TRENERSKOM KADRU 

Klub je napustio Igor Stubičar, dugogodišnji trener koji nastavlja rad u RK Podravka Vegeti. Stubičar je u klubu vodio dvije ekipe, stoga je sada došlo do promjena trenera po ekipama. Klub naglašava kako su četiri njegova trenera uspješno završila obrazovanje na Sportskom učilištu te su stekli zvanje rukometnog trenera s licencom

Novi raspored trenera po ekipama

  • Seniori – TURK / SABOLIĆ
  • 2004/05 – TURK / SABOLIĆ
  • 2006/07 – ZRAKIĆ
  • 2008/09 – BUDAJ / KUŠENIĆ
  • 2010/11 – RUŽIĆ / ŠAFAR
  • kondicijski trener – RUŠAK
Foto: RK Koprivnica-Noa
Foto: RK Koprivnica-Noa
Foto: RK Koprivnica-Noa