RK Koprivnica - Hangar18

FOTO/VIDEO Sjajni koprivnički sportaši obilježili Movember puštanjem gustih brkova, izaberite najbolji brk

Dečki iz RK Koprivnica - Hangar18 zahvalili su se i gradonačelniku Mišelu Jakšiću koji ih je i osobno podržao. Navode kako Movember završava u 16 sati u nedjelju nakon utakmice seniora protiv ekipe Bjelovara II u dvorani Gimnazije, kada će svi seniori tijekom utakmice nositi brkove.

10:56h
0
Movember//Foto:RKKoprivnica Hangar
Movember // Foto: RK Koprivnica - Hangar18

U tijeku je studeni, mjesec koji se uzima kao simbol borbe protiv raka prostate i raka testisa, a muškarci ga obilježavaju puštanjem brkova. Movember već pomalo tradicionalno obilježava Rukometni klub Koprivnica – Hangar18 puštanjem brkova. Dečki su se i ove godine uključili u ovu hvalevrijednu akciju, a pridružili su im se i dečki iz NK Miklinovec.

Koprivnički rukometaši javno apeliraju i na ostale Koprivničance da u studenom ‘uzgoje’ svoje brkove i brade kao simbol borbe protiv raka prostate i raka testisa. Također, preporuča se preventivni liječnički pregled, te ako postoji mogućnost, da i novčano podrže akciju uplatom na račun Hrvatske lige protiv raka: IBAN HR1523400091100010320.

Dečki iz RK Koprivnica – Hangar18 zahvalili su se i gradonačelniku Mišelu Jakšiću koji ih je i osobno podržao. Navode kako
Movember završava u 16 sati u nedjelju nakon utakmice seniora protiv ekipe Bjelovara II u dvorani Gimnazije, kada će svi seniori tijekom utakmice nositi brkove. Za vrijeme utakmice bit će dostupna kutijica sa slikama u koju se prikupljaju donacije.

Također, organizirali su i izbor ‘najboljeg brka’ koji se održava na Facebook stranicama RK Koprivnica – Hangar18, a za glasače su pripremili i lijepe nagrade.

#movember

Posted by RK Koprivnica – Hangar 18 on Montag, 27. November 2017