lino glavna zvijezda

FOTO/VIDEO Školska olimpijada opet pravi hit, vrisak i veselje djece ispunili dvoranu

Kako je bilo pogledajte u videu i fotografijama ispod.

10:45h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Već tradicionalna Školska olimpijada ponovno je okupila velik broj učenika nižih razreda iz koprivničkih osnovnih škola. Redovi za okušati se u trčanju, bacanju loptice i skoku u dalj bili su ogromni, svi su htjeli pokazati što znaju i umiju. Osim toga, igra se i nogomet i graničar.

Okupljene je pozdravila Jadranka Lakuš koju su djeca pozorno pratila i slušala. Nakon nje riječ je pripala gradonačelniku Mišelu Jakšiću koji je pohvalio sve sudionike i zahvalio se na ovom poklonu koji Grad prima svake godine povodom Dana grada.

Najveći vrisak ipak je dobio medvjedić Lino kojeg su apsolutno svi požurili pozdraviti i zagrliti. I dok su se neki još pozdravljali s njim, krenule su utrke i bacanja i skakanja. Kako je bilo pogledajte u videu i fotografijama ispod.

Školsku olimpijadu, najmasovniju dječju manifestaciju posvećenu obilježavanju Dana grada, 11. po redu, organizira Društvo naša djeca Koprivnica u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice, Udrugom kineziologa Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom Koprivnica i Obrtničkom školom Koprivnica, te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.

Trenutno traje natjecanje prvih i trećih razreda, dok je poslijepodne rezervirano za učenike drugih i četvrtih razreda.

Školska olimpijada nikad zabavnija, Lino glavna zvijezda

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 8. November 2019

čitam...
Loading...