VRHUNSKA ZAVRŠNICA

FOTO/VIDEO Superprint Big Bang pobjednik PAN Zimske lige, u epskom finalu savladali Aso Ponos

Završnicu vrhunske PAN Zimske lige uveličao je nastup Mateja Matekovića, odnosno Mateja Veličanstvog, brojne nagrade za publiku, kao i svečano proglašenje pobjednika jubilarnog 40. malonogometnog natjecanja.

21:05h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

PAN Zimska liga Koprivnica došla je svome kraju. Pobjednik seniorskog dijela natjecanja je ekipa Superprint Big Bang koja je u finalu savladala Aso Ponos s 5-2. Utakmica za treće mjesto između AC Jesenovića i ekipe CB K Joži/Stolarija modelarstvo Novak otišla je na stranu potonjih koji su pobijedili rezultatom 2-3. Podsjetimo, jučer smo saznali tko je veteranski pro prvak, a dan ranije najbolje u ženskoj i veteranskoj comfort kategoriji.

Naravno, posljednjim dvjema utakmicama turnira prethodili su polufinalni susreti kojima je i otvoren današnji dan. Aso ponos i CB K Joži/Stolarija modelarstvo Novak odigrali su 2-1, a Superprint Big Bang i AC Jesenović 3-1.

Odigrane su i finalne utakmice mlađih i starijih pionira kojima su, potom, svečano podijeljena priznanja. Ludbreška Podravina s minimalnom razlikom nadigrala je đurđevački Graničar kod mlađih, dok su se u finalu starijih susrele dvije ekipe Slavena, jedna rođena 2005., a druga 2006. godine. Zanimljivo, s uvjerljivih 0-3 slavila je mlađa momčad.

Završnicu vrhunske PAN Zimske lige uveličao nastup Mateja Matekovića, odnosno Mateja Veličanstvenog, a brojne nagrade podijeljene su publici. Spektakularna završnica samo je dio malonogometnog turnira koji tijekom zimskih mjeseci, već 40 godina, okuplja veliku publiku. Organizator je Udruga za mali nogomet Koprivnica, a onima koji su niz godina uz nju gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić dodijelio je lijepa priznanja. Uz gradonačelnika, nagrade najboljim igračima i ekipama uručili su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević te hrvatski atletičar i olimpijac te tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.

PAN Zimska liga Koprivnica, 12. siječnja:

Seniori
Aso ponos – CB K Joži/Stolarija modelarstvo Novak (polufinale) 2-1
Superprint Big Bang – AC Jesenović (polufinale) 3-1
AC Jesenović – CB K Joži/Stolarija modelarstvo Novak (treće mjesto) 2-3
Superprint Big Bang – Aso Ponos (finale) 5-2

Mlađi i stariji pioniri, finale:
Graničar Đ Podravina L (mlađi) 0-1
Slaven Belupo 2005. godište – Slaven Belupo 2006. godište (stariji) 0-3

Krenulo je finale PAN Zimske lige u Koprivnici!

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 12. Januar 2020

Matej Veličanstveni na PAN Zimskoj ligi u Koprivnici

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 12. Januar 2020