KTC Slavi 18. rođendan

FOTO/VIDEO Uz tortu i šampanjac KTC je otvoren u novom, modernom ruhu, Ivan Katavić: Kupci su nam uvijek u prvom planu

12:56h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Potpuno preuređeni i moderni supermaket KTC u Koprivnici, nakon desetak dana radova, danas je svečano otvorio vrata za svoje vjerne kupce.

Brojni posjetitelji koji su danas uživali u torti i slavljeničkom šampanjcu bili su oduševljeni starim prostorom u novom ruhu, gdje su obavili kupovinu u proširenoj ponudi asortimana.

– Danas slavimo 18 rođendan, centar je postao punoljetan i za to smo mu dali poseban make up. Ovo je nastavak trenda uređenja poslovnih objekata u županiji. Uredili smo kompletno unutrašnjost, dijelom i vanjski dio, a uloženo je oko 500 tisuća eura i ovo je zalog da i u budućnosti možemo računati na naše odane potrošače, rekao je Ivica Katavić, predsjednik Uprave KTC-a.

Zahvalio se izvođačima, koji su, kako je naveo, pokazali da su dio pravoga tima te kad krenu na posao da u kratkim vremenskim rokovima rade odlične rezultate.

Kad se okrenemo po centru, možemo biti zadovoljni s ovim što je učinjeno – zaključio je on.

Foto: Matija Gudlin
Katavići su prerezali slavljeničku tortu // Foto: Matija Gudlin

Vlasnik i osnivač KTC-a Ivan Katavić, rekao je da su oduvijek vodili računa o tome da kupci budu u prvom planu.

– Oni to cijene i vraćaju, tako da ovo nije slučajno. Sve velike centre renoviramo, nudimo nove sadržaje, u trendu smo. Imamo puno toga u planu, veliki centar u Karlovcu s kompletnom ponudom, dvije benzinske postaje prema Vrbovcu, renoviranje u Ivancu… Nikada nismo izvlačili novac i slagali ga, već uvijek ulažemo u izgradnju i renoviranje i to nam se vraća, imamo stanje na računu takvo da nismo nikome dužni i još ostaje sredstava svaki dan. Malo je firmi koje su stasale od nule s jednim vlasnikom i imaju ovakav rezultat – pohvalio se Katavić.

Istaknuo je da KTC godišnje posluje s milijardu i 500 milijuna prometa te imaju oko 1300 zaposlenih.

– Vodimo računa da razvoj bude u interesu naših zaposlenika i njihove djece te građana koji su stekli naviku i kažu KTC je naša mala butiga – naveo je prvi čovjek KTC-a.

Foto: Matija Gudlin
Brojni kupci pohrlili su u preuređeni centar // Foto: Matija Gudlin

Brojne su posjetitelje koji su uživali u ponudi čekala brojna iznenađenja, degustirali su se neki od proizvoda, dok su se najmlađi u družili s KTC sovom.

Tri najsretnija kupca KTC danas nagrađuje s poklon bonovima, prvog s tisuću kuna, a drugog i trećeg s po petsto kuna, a na benzinskoj postaji svaki 50. kupac dobiva gorivo gratis.

Dobitnik bona od 1000 kuna bio je kupac Damir Ivić, koji nam je rekao da je presretan jer taman je došao iz noćne smjene i ovo mu je predivan poklon.

Foto: Matija Gudlin
Ivan Katavić pozdravio je djelatnike // Foto: Matija Gudlin

Vjerna potrošačica Marija Čempuh kazala nam je da ne kupuje nigdje drugdje, samo u KTC-u.

– Meni je stari centar bio lijep, a ovaj mi je još ljepši. Tu me uvijek dočekaju nasmijane prodavačice, nađem što mi treba, a ako trebam nešto novo, bez problema mi naruče – rekla nam je ona.

U ponudi su bili dnevno svježi proizvodi u pekarnici, voćarnice i na odjelu svježeg mesa, bogat izbor kućnih potrepština, proširen izbor na odjelu tehničke robe…

Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sati, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Otvorenje novouređenog KTC-a u Koprivnici!

Posted by Epodravina.hr on Freitag, 9. Februar 2018

čitam...
Loading...