OTVOREN ADVENT U KRIŽEVCIMA

FOTO/VIDEO Tragovi na niskoj temperaturi zapalili Križevce, brojni građani cupkaju i pjevaju na odličnom koncertu

O Tragovima ne moramo puno govoriti ni pisati. Dečki na svoje koncerte uvijek privuku brojne obožavatelje koji već znaju da ih čeka izvrstan i nezaboravan provod.

20:30h
0
Foto: Mateo Alečković

Grupa Tragovi večeras je svojim energičnim nastupom definitivno uveličala otvorenje Adventa u Križevcima pa su tako i mladi i oni malo stariji uživali u brojnim obradama hitova, ali i njihovim autorskim pjesmama.

O Tragovima ne moramo puno govoriti ni pisati. Dečki na svoje koncerte uvijek privuku brojne obožavatelje koji već znaju da ih čeka izvrstan i nezaboravan provod. Odličnim odabirom pjesama digli su publiku na noge, rasplesali ih i raspjevali i apsolutno ih dobro zabavili.

Podsjetimo, večeras je održano otvorenje treće po redu manifestacije Advent u Križevcima. Svečano su upaljene božićne žaruljice, građani su uživali i još uvijek večeras mogu uživati u besplatnom klizanju. Najmlađi su se družili sa Svetim Nikolom i vilenjacima.

Već 8. prosinca na  Strossmayerov trg dolazi i Djed Mraz tako da će se mališani moći s njime podružiti između 13 i 14 sati.

Kako je bilo na koncertu Tragova pogledajte u našem videu i galeriji.

Koncert Tragova u Križevcima

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 6. Dezember 2019