PRETPREMIJERA STUDIJSKOG MATERIJALA

FOTO/VIDEO Tri koncerta, tri grada, jedna večer, vratili se u punom sjaju: Overflow večerašnjim pothvatom promovira novu glazbu

Večerašnji koncerti i cijeli road trip benda će biti snimani za potrebe dokumentarnog filma naslova "1234", o nastanku punka na ovim prostorima kroz vizuru ovog drugačijeg i legendarnog benda.

20:07h
0
Overflow, Koprivnica 07.12.2019. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Nakon što su se vratili na glazbenu scenu trilogijom pjesama, odnosno spotova, punk grupa Overflow po prvi puta u povijesti domaće glazbene scene večeras je započela svoju mini jednodnevnu turneju, odnosno Overflow je postao prvi domaći bend koji će istu večer odsvirati tri koncerta u tri različita grada.

Prva destinacija naravno da je bila Koprivnica i prostor dobre stare gospođe Kugle, koja nas je tako lijepo primala u goste dugi niz godina, a pretpremijerno predstavljanje isključivo novog studijskog materijala i još jednog posebnog velikog iznenađenja grupe održat će se također i na ekskluzivnim koncertima u Varaždinu i Zagrebu.

Već jučer oko podne dečki iz benda su se na svojoj službenoj Facebook stranici obratili obožavateljima uz žalosnu obavijest da su sva mjesta u sva tri grada popunjena.

– Dragi ljudi, hvala svima na ogromnom interesu za naš trostruki koncerti. I dalje stiže ogroman broj upita, ali na žalost svi prostori su već popunjeni. Svi koji ste na popisu znate da ste na popisu, ali na žalost više nemamo mjesta. Iako su to samo kratki koncerti, samo nove pjesme, dirnuti smo vašom željom da nas ponovo vidite. Osjećaj je obostran. Hvala vam i volimo se – napisali su dečki još jučer.

Koncerti predstavljaju pretpremijeru nadolazeće velike koncertne turneje koja kreće 15. veljače 2020. godine na AntiValentinovu #5 u Zagrebu.

Također, večerašnji koncerti i cijeli road trip benda će biti snimani za potrebe dokumentarnog filma naslova “1234”, o nastanku punka na ovim prostorima kroz vizuru ovog drugačijeg i legendarnog benda.

I da, prostor Kugle bio je prepun, energija je bila savršena, dečki su oduševili. Pogledajte kako je bilo!

Overflow u Kugli. Jedna večer, tri koncerta, tri grada. Koprivnica je prva destinacija. Poznati pankeri se vraćaju na scenu!

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 7. Dezember 2019