podrške ne nedostaje

FOTO/VIDEO U Đurđevcu počelo najveće državno natjecanje u powerliftingu i bench pressu, od jutra padaju osobni rekordi

14:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Sljedeća dva dana, danas i sutra, dvorana Osnovne škole Grgura Karlovčana bit će dom VII. Državnom prvenstvu – Classic, EQ Powerlifting i Bench press, do sada najvećeg natjecanje na ovim prostorima.

Sve je počelo danas u 10 sati kada je gradonačelnik Hrvoje Janči u pratnji Dajane Milodanović svečano otvorio državno natjecanje. Poželio im je dobrodošlicu i što bolje sportske rezultate, kao i organizator natjecanja Saša Deak.

Prve kategorije bile su u ženskoj konkurenciji, a okupljeni su imali prilike vidjeti na djelu neke od najjačih žena u Hrvatskoj. Od ranog jutra ruše se osobni rekordi, a podrške ne nedostaje. Nema suparnika, svi su jedno. Kada se primijeti da je nekom teško, svi natjecatelji u jedan glas pružaju podršku i bodre ga, te taj gotovo uvijek pronađe dodatnu snagu i izvuče ‘teret’.

Danas sav rad i trud natjecatelja dolazi na naplatu. Ulaz je slobodan, a svi koji žele okusiti dašak sporta u kojem natjecatelji daju sve od sebe i nema zle riječi, a kamoli krvi, dobrodošli su u dvoranu đurđevačke osnovne škole.

Državno natjecanje u powerliftingu u Đurđevcu

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 15. Dezember 2018

čitam...