-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UZROK JE UDAR GROMA

FOTO/VIDEO Vatra ‘progutala’ garažu i dva automobila, stanarka Jadranka: Mislila sam da će automobili ‘grunuti’, a najviše sam se bojala za labradoricu Azru
F

Poprište požara zaista izgleda kaotično, a izgorjeli automobili još su uvijek parkirani ispred ulaza u stambenu zgradu.

Ne propustite

Mještane Kalinovca jučer oko dva sata u noći uznemirila je velika buktinja koja je zahvatila spremište za bicikle i dva automobila parkirana na parkiralištu neposredno do stambene zgrade u kojoj živi nekoliko stanara.

- Oglas -

Velika buktinja uništila je doslovno sve što je zahvatila, a o veličini požara svjedoče i popucana stakla prozora na zgradi koje je toplina vatre doslovno ‘polomila’. Srećom, brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, ali to je mala utjeha za stanare koji su ostali bez automobila i pred kojima je bila besana noć.

Poprište požara zaista izgleda kaotično, a izgorjeli automobili još su uvijek parkirani ispred ulaza u stambenu zgradu. Detalje velikog požara ispričala nam je Jadranka, stanarka zgrade koja živi na trećem katu.

Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija

– Gledala sam televiziju kada sam začula ‘pucketanje’, slično kao da pucaju petarde. Kada sam izašla na ulaz zgrade vidjela sam da je vatra već zahvatila ploče od spremišta za bicikle i parkirane automobile. Meni su izgorjele tačke i alat za obrađivanje vrta, a vidite i sami da su susjedima u potpunosti uništeni automobili. Plamen je bio toliko jak da su na zgradi popucala stakla i rolete, ali vatrogasci su brzo stigli na intervenciju i ugasili požar. Najviše sam se bojala da ne dođe do eksplozije, pošto je u automobilu bilo goriva – rekla nam je vidno uznemirena Jadranka.

- Oglas -

Naša sugovornica u zgradi živi od 1995. godine, a osim što se uplašila eksplozije, strah ju je uhvatio i zbog labradorice Azre koja je umalo stradala u požaru.

Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija

– Jako sam se uplašila, pogotovo kad sam vidjela da je vatra gorjela blizu kućice za pse u kojoj je spavala labradorica Azra na koju svi pazimo pošto je to pas od susjede. Na svu sreću, Azru smo uspjeli izvući na vrijeme iako se stisnula u sami kut svoje kućice. Jadna kujica je jako preplašena, evo tek je danas malo pojela hrane i popila vode – kaže Jadranka.

Prema neslužbenim informacijama, požar u centru Kalinovca uzrokovao je grom koji je udario u drvenu garažu koja se ubrzo zapalila, a vatra se proširila na spremište za bicikle i parkirane automobile, tako da je šteta nekoliko desetaka tisuća kuna.

Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija
Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija
Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija
Požar Kalinovac
Foto: Ivan Balija

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti