-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO, VIDEO // Vatrogasci iz koprivničke Podravine spasili Hlebine od vatrene stihije
F

Ne propustite

U velikoj akciji sudjelovalo je 120 vatrogasaca iz koprivničke PodravineU središnjoj akciji ovogodišnjeg Mjeseca zaštite od požara u Hlebinama je u petak održana velika vatrogasna vježba Podravina 2015. Sudjelovalo je više od 120 vatrogasaca iz 21 društva s područja koprivničke Podravine te iz Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica.

– Imali smo pet zona vatrogasnih vježbi. Prva je bila spašavanje i evakuacija učenika Osnovne škole Hlebine, gašenje krovišta i unutarnjeg prostora škole, te stambene zgrade u blizini škole. Drugi dio vježbe bio je u prostorima Općine Hlebine, unutarnja navala, gašenje požara u unutrašnjosti i u dvorišnom prostoru. Treća vježba je bila gašenje požara u Galeriji naivne umjetnosti i zaštita okolnih kuća. U četvrtoj vježbi smo gasili požar na Vatrogasnom domu i Društvenom domu te u prostoru oko njega. U petoj vježbi imali smo gašenje požara vozila i spašavanje unesrećenog, koje su obavili DVD Legrad i DVD Jagnjedovec – objasnio je Slavko Lakuš, zapovjednik Javne vatrogasne postojbe Koprivnica, koji je koordinirao vježbom u Hlebinama.

- Oglas -

Nakon njegov završetka bio za zadovoljan učinjenim.

– Pozdravljam sve vatrogasce koji su obavili današnji zadatak, mislim da je vježba jako dobro uspjela. Bilo je nekih sitnih propusta, no uglavnom je sve prošlo u redu – zaključio je Lakuš.

Vartogasci su u akciji bili sat vremena, a sve su njihove akcije s velikim zanimanjem pratili mještani Hlebina, koji su ih na kraju nagradili velikim pljeskom.

- Oglas -


KOMPLETNA FOTOGALERIJA // foto: Koprivnica.net

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Flaša rakije

- Čuj, stari, daj mi reci je li ova flaša rakije tvoja jedina utjeha? - Ni govora. Imam još dvije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti