oko hrvatske na dva kotača za latice

FOTO/VIDEO Virovec velikog srca Tomislav Gregurić jutros je krenuo na put za koprivničke ‘Latice’: Počinje putovanje života i nadam se da ću uspjeti

Cijena jednog kilometra je 20 kuna, a zainteresirani mogu kupiti i prigodne majice.

11:30h
0
Foto: facebook.com/okohrvatskena2kotaca

Mladi Virovec velikog srca Tomislav Gregurić jutros rano krenuo je na put dug čak 2300 kilometara i to u samo 15 dana. Podršku mu je u ovom naumu dala obitelj, prijatelji, ali i same Latice koji su ga ispratili na ovaj dalek put.


Kao što je već poznato, on će ovim hrabrim i izazovnim potezom pedalirati kako bi pomogao Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ iz Koprivnice.

Uoči samog polaska, otkrio nam je kako se osjeća i što očekuje od puta.

– Osjećam se uzbuđeno, sretno, zabrinuto, nervozno. Jedva čekamo da krenemo, iznenađuje nas reakcija ljudi, dobivamo puno podrške i pozitivnih komentara. Na putovanjima će nam se pridružiti neki prijatelji biciklisti, neke čak i ne poznajemo, ali pozitivnih vibracija ne nedostajeNe mogu vjerovati koliko je brzo vrijeme prošlo, i evo, već sutra krećemo. Počinje putovanje života i nadam se da ću uspjeti, a još više se nadam da ćemo svi mi uspjeti skupiti što je više moguće za naše Latice – kazao nam je.

Na putu će mu podrška i pratnja biti zaručnica Dinka i prijatelj David. Oni će se iza njega voziti automobilom.

Cilj je prikupiti novac za adaptaciju prostora u Kampusu koji je udruga od Grada Koprivnice dobila na korištenje.

Idemoooo💪💪💪#okoHRna2kotaca #2kotacauzvassujaca #malikorakzavelikistart

Gepostet von Udruga Latice am Freitag, 13. Juli 2018

Podsjetimo, cijena jednog kilometra je 20 kuna, a zainteresirani mogu kupiti i prigodne majice.

Isto tako, otvorena je i Facebook stranica gdje možete pratiti Tomislavovo putovanje i tako postati dio ove velike humanitarne priče.

čitam...