SKUPŠTINA

FOTO Vodstvo Radnika zadovoljno klupskim rezultatima, Jambreković: Veseli nas i konstantan porast broja djece

Skupština je potvrdila imenovanje novoga člana Uprave. Riječ je o Damiru Buganju.

13:55h
0
Foto: NK Radnik Križevci

Vodstvo križevačkog Radnika jučer je održalo godišnju skupštinu kojom je predsjedao predsjednik kluba Darko Jambreković. Između ostaloga, istaknuo je kako su s više od 300 članova najveći gradski sportski kolektiv.

– Svakako nas vesele rezultati našeg sportskog kolektiva, koji opravdava dosadašnja, ali i nova ulaganja u infrastrukturu. Kako je već poznato. Nakon dugog niza godina riješio se problem ograđivanja pomoćnog terena kao rasvjete. Početkom ove godine riješen je i problem navodnjavanja glavnog terena, čime je znatno olakšano održavanje terena kako bi on zadovoljavao uvjete ovog ranga natjecanja. No, ono što nam u narednoj godini predstoji i na čemu je glavni fokus, ne samo nas u klubu, nego i ljudi u gradu je rekonstrukcija stadiona, odnosno dogradnja prijeko potrebnih prostorija, natkrivanje tribine kao i postavljanje oko 400 sjedećih mjesta – rekao je Jambreković.

Foto: NK Radnik Križevci

Podsjetimo, prije desetak dana održana je sjednica križevačkog Gradskog vijeća na kojoj je jedna od točaka bila uređenje stadiona podizanjem kredita.

U kontekstu seniorske momčadi, Križevčani se nalaze na visokom drugom mjestu Treće HNL Sjever. Predsjednik otkriva kako su time itekako zadovoljni. K tome, prošlu su sezonu završili na također odličnoj trećoj poziciji. Cilj je održati takve rezultate, potvrdio je Jambreković.

– Nakon tri godine igrali smo i finale Županijskog kupa. To smo dobrano proslavili ulaskom u finale, pa smo mislili da će pobjeda u finalu doći sama po sebi. Međutim, to se nije dogodilo i nemamo za čime žaliti. U pretkolu Hrvatskog kupa pružili smo odličnu partiju protiv Dugopolja i nesretno smo u završnici ispali. Veseli nas i konstantan porast broja djece u Školi nogometa, gdje o njima skrbi devet trenera te vjerujemo da će daljnjim rješavanjem infrastrukture taj broj djece nastaviti rasti – kazao je.

Foto: NK Radnik Križevci

Mjesecima se govori o reorganizaciji sustava natjecanja, koja bi trebala nastupiti iduće sezone.

– Naš klub zasigurno ima ambicija i za taj novi rang, a to će svakako do tada popratiti i infrastruktura – potvrdio je.

Dodajmo, Skupština je potvrdila imenovanje novoga člana Uprave. Riječ je o Damiru Buganju.

Foto: NK Radnik Križevci
Foto: NK Radnik Križevci
Foto: NK Radnik Križevci
Foto: NK Radnik Križevci
Foto: NK Radnik Križevci