Tradicijski običaji

FOTO Vožnjom u starim fijakerima, fotografskom radionicom, predstavom i nezaobilaznim koncertom završeni dani Svete Ane

Kao i obično članice Udruge žena Svetojanke pripremile su zlevanku koja je pripremljena u krušnoj peći iz netom izmljevenog kukuruznog brašna. 

15:20h
0
Foto: Veljko Miletić

U najljepšem i turistički najpoznatijem podravskom selu Svetoj Ani, ove je subote održana foto radionica na kojoj su se okupili brojni fotografi iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Fotografiranje seoskih motiva, bilogorskih brežuljaka i ljudi zainteresiralo je okupljene fotografe koji su se uz šum vodeničnog kola lijepo podružili. 

Kao i obično članice Udruge žena Svetojanke pripremile su zlevanku koja je pripremljena u krušnoj peći iz netom izmljevenog kukuruznog brašna. 

Foto radionica je održana u suradnji sa Udrugom žena Svetojanke i konjičkim klubom VIROVSKI KONJANICI iz Virja pa su se tom prilikom svi mogli provozati u fijakerima po Svetoj Ani i okolici.

U večernjim satima, kod društvenog doma, izvedena je stand up komedija TRIPLO VE u izvedbi Studija smijeha, te su nastupili popularni GRUNTOVČANI koji su mnogobrojnu publiku nasmijali do suza. 

Ostatak večeri Svetojančani i njihovi gosti uživali su u koncertu Franje Barića u organizaciji DVD-a Sveta Ana. Koncert je privukao mnogobrojne goste koji vole podravsku glazbu, a mnogi od njih su i zaplesali. Druženje sa Franjom Barićem trajalo je do kasno u noć.

Nedeljnom svetom misom završili su ovogodišnji Dani Svete Ane.

 

čitam...