tijelovo

FOTO Vratio se županijski nogomet, Osvit i Lipa skinuli paučinu s kopački i odigrali utakmicu

Susret je odigran u laganijem tonu da se nitko ne ozlijedi i da se svi pritom dobro zabave. Prava zabava i druženje uslijedili su poslije utakmice

12:22h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U Đelekovcu se danas slavi Dan općine, upravo na blagdan Tijelova. Tim povodom nogometni klub Đelekovec organizirao je prijateljsku utakmicu sa susjednim klubom, Lipom iz Hlebina.


Nogometaši Đelekovca početkom ovog tjedna sastali su se ponovno nakon poduže stanke i odradili jedan zajednički trening kako bi podsjetili mišiće na opterećenja koja ih očekuju. Isto tako, navijači su mogli u akciji vidjeti klupska pojačanja, Sašu Vukonića i Matiju Lončara, kao i Nikolu Drvarića koji je i zabio.

S druge strane, u redovima Lipe moglo se vidjeti najnovije pojačanje, jedan od najopasnijih ŽNL napadača, Hrvoje Bači. Susret je odigran u laganijem tonu da se nitko ne ozlijedi i da se svi pritom dobro zabave. Prava zabava i druženje uslijedili su poslije utakmice. Kako je izgledalo kad se skine paučina s kopački i zaigra nakon dužeg vremena, pogledajte u galeriji.

Susret je završio pobjedom Osvita s 4-2, a golove su zabili Lopatnik, Drvarić, Majetić i Petak.

 

čitam...