uspomena

FOTO Vrbin memorijal u punom jeku, u finalu dvije gostujuće ekipe, igra se i Special Power League

Nakon svečanog otvorenja u 12.30 sati na teren su izašle osobe s poteškoćama u razvoju kako bi odigrale svoj rukometni turnir zvan Special Power League, čiji je jedan od osnivača i Koprivnica-Noa. Igrali su RK Koprivnica, RK Nexe i RK Rovinj. Sutra na terenima Slavena slijedi drugi dio turnira, onaj nogometni. 

14:27h
0

U dvorani Gimnazije danas je radno od ranog prijepodneva. Riječ je o još jednom Vrbinom memorijalu, lijepoj tradiciji koja se igra u sjećanje na Gorana Vrbošića, tragično poginulo mladog dragovoljca Domovinskog rata i igrača rukometnog kluba. Na turnir su stigle momčadi iz Mađarske i Slovenije, Tungsram SE Nagykanizsa i RD Gorišnica. Uz domaćina tu je i RK Valpovka.


Dvije strane ekipe činile su jedno polufinale, a dvije domaće drugo. Finale su izborile Valpovka i Gorišnica. Nakon svečanog otvorenja u 12.30 sati na teren su izašle osobe s poteškoćama u razvoju kako bi odigrale svoj rukometni turnir zvan Special Power League, čiji je jedan od osnivača i Koprivnica-Noa. Igrali su RK Koprivnica, RK Nexe i RK Rovinj. Sutra na terenima Slavena slijedi drugi dio turnira, onaj nogometni.

Zatim su okupljeni mogli vidjeti revijalnu utakmicu veterana koprivničkog kluba, nekadašnjih Vrbinih suigrača i veterana iz slovenske Velike Nedjelje. U 15.30 slijedi utakmica za treće mjesto Vrbinog memorijala koju igra domaćin RK Koprivnica-Noa protiv mađarskog Tunsgrama, dok je veliko finale izmešu Valopvke i Gorišnice na rasporedu u 16.30 sati. Još stignete u gimnazijsku dvoranu!

 

čitam...