SENIORSKO PRVENSTVO ŽUPANIJE

FOTO Vrhunski rezultati đurđevačkih šahista, stvara se okosnica ženske reprezentacije

Najveći uspjeh postigla je Magdalena Muha, koja je u ukupnom poretku zauzela četvrto mjesto sa šest bodova.

10:11h
0
Foto: Grad Đurđevac

U Đurđevcu je završeno seniorsko prvenstvo Koprivničko-križevačke županije. Najveći broj natjecatelja došao je iz Šahovskog kluba Picok Đurđevac te su i na ovom natjecanju postigli zapažene rezultate u vrlo jakoj konkurenciji.

Najveći uspjeh postigla je Magdalena Muha, koja je u ukupnom poretku zauzela četvrto mjesto sa šest bodova.

Njezin uspjeh upotpunile su Ema Bevanda koja je nagrađena za prvo mjesto u ženskoj konkurenciji (pet bodova) i Anamarija Radiković koja je osvojila prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji (pet bodova).

Time su još jednom dokazale da se već sada mogu ravnopravno boriti sa svima i u seniorskoj konkurenciji. Nakon novog uspjeha đurđevačkih šahistica sve su glasnija šaputanja da se u Đurđevcu stvara okosnica buduće ženske reprezentacije Hrvatske.

U muškoj konkurenciji odličan plasman ostvario je Josip Kutičić osvojivši visoko šesto mjesto (5,5 bodova). Odličan rezultat u juniorskoj konkurenciji ostvario je Ognjen Domović osvojivši drugo mjesto (4,5 boda). Napomenimo i da je turnir osvojio Božidar Iveković s osvojenih 7,5 bodova.

Od ostalih rezultata muških članova, Gordan Fuček osvojio je 11. mjesto, Petar Carek 13., Mladen Roštan 14., Karlo Šokec 24. i Luka Plazek se plasirao na 26. poziciju.

čitam...
Loading...