7.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Još malo

FOTO Vrhunski sportski objekt ŠRC Vlado Leščan sve bliže kraju, glavni teren bit će umjetna trava, zavirite unutra
F

Dosad je velike probleme stvarao sam travnjak đurđevačkog nogometnog kluba koji se je pri ozbiljnijim količinama kiše odmah natapao, odnosno sama drenaža bila je jako loša.

Ne propustite

Vrhunsko sportsko-rekreativno izdanje u Đurđevcu polako se privodi kraju. Iako je nekoliko rokova probijeno, ovo prekrasno zdanje pokazuje ozbiljne konture pravog sportskog objekta s velikim kapacitetima. Ono će nositi ime ŠRC Vlado Leščan Duspe. 

Vrijednost investicije iznosi 8,3 milijuna kuna, a radovi su obuhvatili izgradnju novog objekta sa svlačionicama, teretanom, klupskim prostorijama, ugostiteljskim sadržajem i tribinama s 200 sjedećih mjesta. Svlačionice su vrhunske s najviše 22 sjedeća mjesta, sanitarni čvorovi su sjajni i sigurno svi nogometaši i članovi škole nogometa grada Đurđevca željno iščekuju otvorenje. Napravljen je i WC za osobe s invaliditetom, što je jako pohvalno.

Gradonačelnik Janči na otvorenje sportsko-rekreativnog centra pozvao je izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, koji je poziv srčano prihvatio.

Osim namjene za sportske rekreativce projekt ŠRC-a biti će korišten i kao turistička ponuda za pripreme vrhunskih sportaša i profesionalnih klubova, jer u gradu postoji hotel s oko 200 ležajeva i idealnim terenima za sport, a u blizini se nalazi i šuma Borik gdje je i trim staza pogodna za treniranje.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Dosad je velike probleme stvarao sam travnjak đurđevačkog nogometnog kluba koji se je pri ozbiljnijim količinama kiše odmah natapao, odnosno sama drenaža bila je jako loša. Zato je sada u planu izgradnja glavnog terena s umjetnom travom tako da se riješe problemi odvodnje vode i stanja terena. Kako poručuju iz Grada, u tijeku je proces javne nabave za nabavu umjetnog travnjaka, a otvaranje ponuda bit će početkom kolovoza.

U jednom trenutku izgradnje došlo je do trzavica između gradskih vijećnika, glavni razlog bio je upravo ŠRC, ali to je sve izglađeno.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Prilikom obilaska novoizgrađenih prostorija upućeni smo kako svaka svlačionica ima dodatnu prostoriju za trenere, posebno su prostorije za sudačke delegacije, složen je i veliki razglas, pripremljena je prostorija za teretanu, postavljena su zrcala dok sprave još moraju stići. Također, napravljena je i doping prostorija.

Službenih procjena završetka radova još nema, međutim sa sigurnošću se može reći kako će na proljeće svi uzrasti đurđevačkog Graničara moći koristiti ovaj sjajni centar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

PODIGNUTA OPTUŽNICA

Grga pet godina vrijeđao i sukobljavao se s mamom, šogor sve prijavio policiji: Majka i sestra žele me oštetiti za imovinu, ako netko dobije...

Bahati Grga, 42-godišnjak iz okolice Ludbrega, naći će se na optuženičkoj klupi zbog nasilja u obitelji, odnosno zato što...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti