Novi ambijent Beauty centra Jajetić

FOTO Vrhunskom trajnom šminkom naglasite obrve, oči i usne

12:30h
0
Ljubazno osoblje Beauty centra Jajetić // Foto: Matija Gudlin

Trajna šminka daje Vam osjećaj sigurnosti koračanja kroz život i imati je na sebi neprocjenjiv je osjećaj koji jača samopouzdanje.

Sa željom da svojim klijentima osiguraju mjesto gdje će za sebe pronaći trenutke za uljepšavanje, a ujedno i opuštanje i oslobađanje od stresa, u Beauty centru Jajetić prilagodili su prostor i ambijent salona.

Poklon svim klijenticama i klijentima, nakon 11 godina rada salona, je da uživaju u prostoru uz ljubazno, stručno i educirano osoblje, vrhunsku kozmetiku i najnovije aparate za njegu lica i tijela.

Nova atraktivna ponuda u salonu:

• Trajna šminka

• Fardiofrekvencija lica i tijela

• Green Pell ili nova koža za pet dana

Maja Sobota priuštila si je tretman trajnog iscrtavanja obrva // Foto: Mario Kos
Maja Sobota priuštila si je tretman trajnog iscrtavanja obrva // Foto: Mario Kos

Trajna šminka je vrhunska šminka za obrve, oči i usne broj jedan u svijetu. Metoda trajme šminke ima tradiciju dugu 25 godina. Trajna šminka daje Vam osjećaj sigurnosti koračanja kroz život i imati je na sebi neprocjenjiv je osjećaj koji jača samopouzdanje.

Priuštite si savršene obrve, prekrasno definirane oči i besprijekorne usne.

– Trajnu šminku imam na očima i usnama već godinu dana i zbog tog sigurnog i lijepog osjećaja, željela sam to pružiti i svim Koprivničankama koje su prepoznale to zadovoljstvo i trajnu šminku nose po gradu – rekla je Željka Jajetić Puljko, vlasnica salona.

Prvi korak su konzultacije, koje se mogu besplatno obaviti u Beuty centru. Klijentica Beauty centra Jajetić Maja Sobota, priuštila si je trajno iscrtavanje obrva.

– Obrve su mi bile tanke i čupanjem su se razrijedile te sam ih morala svaki dan iscrtavati i paziti da se ne razmažu. Trajnom šminkom sam prezadovoljna, obrve mi izgledaju prirodno, pravilno su oblikovane i više nemam brige. Investicija je bila isplativa – ispričala je Maja.

Opuštajuća masaža u salonu // Foto: Matija Gudlin
Opuštajuća masaža u salonu // Foto: Matija Gudlin

Osim trajne šminke, u Beauty centru Jajetić u ponudi je i Radiofrekvenija lica kojom zbog velike proizvodnje kolagena možete reći stop starenju i nastanku celulita.

Tretman Green Peel djeluje na bore, pigmentaciju, akne, dehidraciju te se koža kompletno oljušti, a rezultat je mlada, zdrava i sjajna koža za samo pet dana.

Ujedno, ovoga tjedna ne propustite 40 posto popusta TJEDAN – 40% na tretman čišćenja lica, što je osnova za njegovan i lijep izgled kože.

CIJENA : 150 kuna – 40% = 90,00 kuna

Beauty centar Jajetić // Foto: Matija Gudlin
Beauty centar Jajetić // Foto: Matija Gudlin

Tretman uključuje pripremu (apšminkanje), peeling, parenje, istiskivanje prištića, dezinfekciju, masku i odgovarajuću kremu.

U Beauty centru Jajetić priuštite si masaže, depilacije, umjetne nokte, trajni lak, solarij, profesionalno šminkanje, estetsku i medicinsku pedikuru.

Sve novosti i akcije možete pratiti na Facebook profilu salona.

Adresa:
Ivana Generalića 3 u zgradi Martinovka

Telefoni:
salon 048 / 221 947
pedikura (nokti, šminkanje i triumph) 048/ 221 946

Mail: info@jajetic.hr

Radno vrijeme:
PON ­PET: 9-20 sati
SUBOTA­: 9-­14 sati