stigli su im brojni gosti

FOTO Vrijedne Kalnovčice družile su se na redovnoj izvještajnoj skupštini uz pjesmu i veselje

Večer se nastavila uz večeru i muziku.

08:54h
0

U domu DVD Batinske, održana je redovna izborno izvještajna skupština Udruge žena Kalnovčice.


Skupština je otvorena pozdravnim govorom predsjednice udruge žena Kalnovčice, Anite Krnjak.

Nakon pozdravnog govora predsjednica je pročitala Dnevni red s osam točaka koji je jednoglasno prihvaćen.

U radno predsjedništvo su izabrane Petra Štefanec i Gordana Biruš, dok su za verifikacijsku komisiju izabrane Slavica Ferenčić i Nada Bačić koja je i podnijela verifikacijski izvještaj koji je jednoglasno prihvaćen. Za ovjerovjeritelja zapisnika jednoglasno je prihvaćena Slavica Fusić.

Skupštini Udruge žena Kalnovčice nazočili su mnogi uglednici, dužnosnici i prijatelji Udruge žena, među kojima je predsjednica udruge žena Kalnovčice istaknula Predsjednicu za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i podpredsjednicu Županijske skupštine gospođu Vericu Rupčić, načelnika Općine Kalinovac Danijela Zvonara, predsjednika Općinskog vijeća Općine Kalinovac Mladena Orešića, zamjenika načelnika Općine Kalinovac Danijela Moslavca, Udrugu A je to Art-Podravina iz Đurđevca i Udrugu Hrvatska žena iz Ferdinandovca.

Također su sa velikim zadovoljstvom pozdravljene udruge i društva sa područja općine Kalinovac Kulturna udruga Tomislav Franjić, KUD Grgur Karlovčan, Lovačka udruga Zeko, NK Kalinovac, udruga Umirovljenika i Društvo Sv. Luke Kalinovac.

Dopredsjednica Petra Štefanec je podnijela vrlo opsežan izvještaj o radu udruge u proteklom razdoblju od jedne godine. Podneseno izvješće je jednoglasno prihvaćeno.

Financijsko izvješće je iznijela tajnica Diana Tolić sa svim razrađenim elementima za proteklo razdoblje od jedne godine. Financijsko izvješće je jednoglasno prihvaćeno.

Izabran je novi Likvidator udruge, Gordana Biruš. Prijedlog je jednoglasno usvojen, a stari Likvidator Marija Erdelec je razriješena dužnosti.

Predsjednica udruge Anita Krnjak je iznijela planove i rad udruge za 2019. godinu s naglaskom na suradnju sa čelništvom Općine Kalinovac te financijsku potporu. Plan rada je jednoglasno usvojen.

Financijski plan za 2019. iznijela je tajnica Diana Tolić koji je jednoglasno prihvaćen.

U završnom dijelu skupštine predsjednica je dala riječ gostima, prvi se javio načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar pohvalivši rad udruge žena Kalnovčice te izrazio divljenje o radu udruge i obećao i daljnu potporu. Predsjednica KUD-a Jasminka Miklić također se obratila nazočnima i ponudila daljnu suradnju kroz naredno razdoblje. Predsjednica za ravnopravnost spolova i podpredsjednica županijske skupštine gospođa Verica Rupčić je vrlo slikovitim govorom  pozdravila rad udruge i izrazila divljenje postignutim rezultatima Kalnovčica te im poželjela puno sreće u narednom razdoblju. Tajnica udruge Aje to Art zahvalila se na pozivu i izrazila divljenje o radu udruge te obećala daljnu suradnju.

Predsjednica Sv. Luke Ljubica Račan pohvalila je rad udruge i nada se daljnjoj suradnji. Predsjednica udruge žena iz Ferdinandovca Nada Štefoković također je pozdravila rad udruge i ponudila daljnu suradnju. Predstavnik Udruge umirovljenika izrazio je zadovoljstvo o radu udruge, a posebno je zadovoljan što je skupština održana na Batinskama, što na neki način doprinosi promociji malih mjesta, malih ljudi velikog srca.

Predsjednik  DVD Batinske obratio se nazočnima te uputio puno riječi hvale predsjednici Aniti Krnjak i članicama udruge. Predstavnik Lovačke udruge Zeko Danijel Moslavac je poželio puno uspjeha u radu. Predstavnica udruge Tomislav Franjić gosp. Marica Markov izrazila je divljenje o radu udruge te poželjela puno sreće u radu udruge u narednom razdoblju. Predstavnik Nogometnog kluba Kalinovac Slavko Matica zahvalio se na pozivu te ponudio daljnu suradnju.

Skupština je završila u 20 sati zahvalom predsjednice svima prisutnima na odazivu i lijepim riječima.

Večer se nastavila uz večeru i muziku.

čitam...