IZBORNA SJEDNICA

FOTO Vrijedne Latice na skupštini raspravljale o važnim odlukama udruge

Predsjednica Udruge Nevenka FUchs zahvalila je svima koji pomažu.

12:16h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Izborna sjednica skupštine Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice održana je jučer u COOR-u Podravsko sunce.

Predsjednica Udruge Nevenka FUchs zahvalila je svima koji pomažu. Podnesena su izvješća o radu Udruge i financijsko izvješće za 2018. godinu za klub Latica, igraonicu Dodir i mlađi klub Naši anđeli. Sva su jednoglasno prihvaćena.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kazao je izuzetno ponosni na rad Latica.

– Mogli bismo do sutra nabrajati na kojim su sve do sada gradskim manifestacijama sudjelovali, a običan dan bez njih je jednostavno nezamisliv jer samo oni mogu toliko

Foto: Koprivničko-križevačka županija

radosti unijeti u ljudska srca. Njihova inicijativa i proaktivnost nas je dovela do toga da zajedno uđemo u jedan veliki projekt, a to je kvalitetan i nadstandardni prostor na korist Laticama i svim njihovim prijateljima diljem lijepe naše. Hvala vam na svemu i naravno da i dalje možete računati na punu podršku od Grada Koprivnice – kazao je Jakšić, a prenijele službene gradske stranice.

Ispred Koprivničko-križevačke županije, okupljenima se obratio dožupan Ratimir Ljubić.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

– Živimo svi zajedno s Laticama već godinama na koje smo jako ponosni. Sjećamo se kad je škola bila u malom prostoru i koje su sve poteškoće tada bile prisutne, no zalaganjem i trudom došli smo do nove škole i ove Udruge koja je prepoznatljiva na svim manifestacijama.  Drago mi je da će Latice u novom prostoru Kampusa širiti svoje aktivnosti i raditi na novim projektima, Županija je uvijek uz vas  i s veseljem ćemo vas pratiti u potrebama i dalje – izjavio je Ljubić, stoji na stranicama županije.

Na izbornoj skupštini raspravljalo, među ostalim, o izboru tijela Udruge, imenovanju delegata u Hrvatski savez Udruga osoba s intelektualnim teškoćama te o predlaganju člana Udruge u Glavni Odbor Hrvatskog saveza Udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...