mjesec zaštite od požara

FOTO Vrtićanci se upoznali s vatrogascima i vatrogasnom opremom

Prepuni dojmova, vratili su se u vrtić gdje su djeca crtala vatrogasna vozila i održala vatrogasnu vježbu u svojoj skupini.

09:27h
0
IMG fdcfaccbcbedca V

Povodom obilježavanja mjeseca zaštite od požara, djeca vrtićke skupine Zvončići su se kroz mnogobrojne aktivnosti upoznala sa zanimanjem vatrogasca, kao i sa opremom koju vatrogasci koriste u svom radu.

Tu se u najboljem obliku pokazala suradnja roditelja i vrtića. Jedna mama je po zanimanju vatrogasac pa je ona vrtiću posudila pravu vatrogasnu opremu.

Oprema je djeci bila najbolji poticaj za učenje kroz igru. Djeca su otišla i na izlet u posjetu Vatrogasnoj jedinici CPS – Molve povodom Dana otvorenih vrata.

Tamo su djeca upoznala vatrogasce, njihovu opremu i vidjeli kako se gasi požar. Imali su priliku ući u vatrogasno vozilo i isprobati vatrogasna odijela. Nakon razgledavanja vozila i opreme, animatori su priredili zabavan program oslikavanja lica, skakanja na napuhancima, izrađivanja životinja od balona i na kraju zanimljive pokuse Šašavog znanstvenika.

Prepuni dojmova, vratili su se u vrtić gdje su djeca crtala vatrogasna vozila i održala vatrogasnu vježbu u svojoj skupini.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW