Druženje uz vatricu

FOTO Vrtićarci, roditelji, bake i djedovi priredili pravu jesensku zabavu uz slasne kestene, plodove jeseni, smijeh i veselje

Danas jedemo kestene, ja jako volim kestene. I mijesila sam klipiće, napravila sam leptirića, rekla nam je Izabela.

14:15h
0
DV Loptica, jesenska zabava // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U dječjem vrtiću Loptica mališani, roditelji, bake, djedovi i odgajateljice su zajedničkim snagama priredili pravu jesensku zabavu.


Svako dijete donijelo je šaku kestena, tu je i grožđe, mijesili su slasne klipiće, radili krune za jesenske princeze i još mnogo toga, a dvorištom se širio miris pečenih kestena koje su na vatrici pekli roditelji, dok su vrtićarci strpljivo čekali na svoju omiljenu poslasticu.

– Iskoristili smo lijepo vrijeme da se družimo s roditeljima, bakama i djedovima, svi se angažirali oko vatre i peku nam kestene. Bake su također danas s djecom mijesile klipiće i razna peciva tako da se svi oslade. Također, jučer su kuhari s nama odgajateljicama i djecom mijesili i pekli peciva, to je odlično za djecu da steknu sigurnost i da znaju da se mogu obratiti bilo kojoj osobi u vrtiću, to nam je cilj – rekla nam je odgojiteljica Dubravka Blažotić.

Vrtićarcima je ovo druženje pružilo silnu zabavu i veselje, a to nam je potvrdila i Izabela.

– Danas jedemo kestene, ja jako volim kestene. I mijesila sam klipiće, napravila sam leptirića. Imam i rajf na glavi s plodovima jeseni koji mi je napravila teta – sretno nam je pokazala Izabela.

Kako je izgledao veseli jesenski dan u Loptici, pogledajte u našoj fotogaleriji.

čitam...