Završne svečanosti

FOTO Vrtićarci zanimljivim programom prožetim pjesmicama, recitacijama i dramatizacijama razveselili roditelje i sve prisutne

Djeca su bila sretna što su mogla pokazati sve ono što su pripremala sa svojim odgojiteljicama, a svaka svečanost završila je igrom na vrtićkom igralištu, čašćenjem i ugodnim druženjem s roditeljima i ostalim gostima.

11:25h
0
Foto: virje.hr

Ovih dana u vrtiću Zrno je bilo jako veselo, raspjevano i rasplesano.


Djeca mješovitih odgojnih skupina Cvjetići i Leptirići najprije su u četvrtak i petak, 01. i 02. lipnja, priredila svoje završne svečanosti uz druženje s roditeljima.

Djeca predškolci tako su se pjesmom, plesom, recitacijama i dramatizacijama oprostili od vrtića. Odgojiteljice su im zaželjele puno sreće i uspjeha u školi, a za kraj su dobili i diplome koje će ih podsjećati na vrtićke dane.

Djeca jasličke odgojne skupine Srčeka svoju su svečanost za završetak vrtićke godine priredila u utorak, 06.lipnja i svojim slatkim nastupom obradovala sve prisutne.

Djeca mlađe odgojne skupine Ribice priredili su svoju završnu svečanost u srijedu, 07. lipnja. Zanimljiv program prožet pjesmicama, recitacijama i dramatizacijama razveselio je roditelje i sve prisutne.

Provedenim svečanostima obilježen je kraj još jedne pedagoške godine u vrtiću. Djeca su bila sretna što su mogla pokazati sve ono što su pripremala sa svojim odgojiteljicama, a svaka svečanost završila je igrom na vrtićkom igralištu, čašćenjem i ugodnim druženjem s roditeljima i ostalim gostima.

čitam...