0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZABAVA U ĐURĐEVAČKOM PRODUŽENOM BORAVKU

FOTO Zagonetkama i pjesmicama obilježili dolazak jeseni i dane kruha
F

Brojnim aktivnostima, u školi i izvan nje, istraživali su promjene u prirodi koje se događaju u jesen.

Ne propustite

Učenici produženog boravka Osnovne škole Đurđevac hladne i kišovite jesenske dane ispunili su raznim aktivnostima. Učenici prvih razreda na produženom boravku obilježili su dolazak jeseni i Dan kruha. Brojnim aktivnostima, u školi i izvan nje, istraživali su promjene u prirodi koje se događaju u jesen.
Tijekom dana učenici su prošetali okolicom škole i prikupili jesensko lišće, žireve i kestene. Od sakupljenih plodova učenici su izradili igračke.

Ubrzo su nastale jesenske princeze, vitezovi i razne životinje. Dan kruha obilježili su otkrivanjem zagonetki, pjevanjem pjesmica te ukrašavanjem pekarskih kapica. Na kraju su se svi zajedno složili da bake ipak peku najbolji kruh.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti